Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου

Πολιτική


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σηματοδοτεί η συνάντηση αυτήν την ώρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργο Παπανδρέου

Ο κ. Παπανδρέου προσήλθε πριν λίγα λεπτά στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και αυτή τη στιγμή οι δυο τους βρίσκονται σε τετ α τετ χωρίς την παρουσία κανενός άλλου συνεργάτη τους –κάτι που καταδεικνύει και τη σοβαρότητα της συνάντησης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά σε διάλογο που είχε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης με δημοσιογράφο του Φινλαδικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τόνισε ότι η συνάντηση των δύο πολιτικών ηγετών αφορά το θέμα των τραπεζών και την προστασία του δημοσίου συμφέροντος. «Η απόφαση του κ. Παπανδρέου να μην ψηφίσει τη σκανδαλώδη ρύθμιση για τις τράπεζες έχει βαρύνουσα πολιτική σημασία και αποτελεί δικαίωση της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης , οποίος αρνήθηκε ότι η ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνει το ζήτημα της ανασύνθεσης της ευρύτερης Κεντροαριστεράς.

Από το Left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου