Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Προσβλητικός ακόμα και νεκρούς ο αμετανόητος Κασιδιάρης

Πολιτική 


Με ένα χυδαίο τραγούδι, το οποίο βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του Ηλία Κασιδιάρη, τα μέλη της Χρυσής Αυγής χλεύαζαν τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα στα Εξάρχεια.

Αποτροπιασμό προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του Ηλία Κασιδιάρη και στο οποίο μια παρέα χρυσαυγιτών χλευάζει με αισχρές εκφράσεις τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στην πλατεία Εξαρχείων.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο αρχείο, που αποκαλύπτει το «Έθνος», φαίνεται πως έχει καταγραφεί στις 13 Δεκεμβρίου του 2008, δηλαδή μόλις μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία.

«Στα μαθητικά σου τα βιβλία/πίσω από τις λέξεις, χ…κε ο Αλέξης/μες των Εξαρχείων την πλατεία/κι από την μπόχα ήρθε η Αστυνομία», ξεκινάει το χυδαίο «τραγούδι» και συνεχίζει:

«Κάθισε στον π…ο μου λιγάκι/να μου τον αρμέξεις/ψόφησε ο Αλέξης/και στο σάπιο του το κ…κι/άναψε κι εσύ ένα κεράκι./Η μαμά του βγήκε στο μπαλκόνι/δεν μπορεί ν' αντέξει/την μπόχα του Αλέξη/σάπισε το άτυχο πρεζόνι/δεν θα ξεχάσουμε ρε παλιοπου…νι».

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα άτομα που ακούγονται να τραγουδούν και να γελάνε κατά τη διάρκεια αυτού του χυδαιολογήματος είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με τα δύο αυτά άτομα να έχουν αρκετές κοινές φωτογραφίες και ηχογραφήσεις στο συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο που εξετάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ποσοστά του νεοναζιστικού μορφώματος εκείνη την εποχή ήταν αρκετά μικρά, καθώς η Χρυσή Αυγή στις βουλευτικές εκλογές του 2009 έλαβε μόλις 0,29% και 19.624 ψήφους.

Από την ΕΦ-ΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου