Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Βρέθηκε ο τάφος της Δημοκρατίας


Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τις ανασκαφές στο κέντρο της Αθήνας, αφού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Jo Di Graphics, οι αρχαιολόγοι ευελπιστούν ότι βρήκαν τον τάφο της Δημοκρατίας που θεωρείται χαμένη εδώ και δεκαετίες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο τάφος βρέθηκε τυχαία κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή γραμμής μετρό που θα συνδέει τη Βουλή απευθείας με το Μέγαρο Μαξίμου, μήπως και φιλοτιμηθεί ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να ξεκουνήσει από εκεί μέσα και να εμφανιστεί στο Κοινοβούλιο.

Όπως όλα δείχνουν, μια νέα Αμφίπολη αποκαλύπτεται και η αττική γη είναι έτοιμη να επιβεβαιώσει τις υποψίες ολόκληρου του πλανήτη, ότι δηλαδή η Δημοκρατία όχι μόνο γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά θάφτηκε κιόλας μέσα σε αυτήν.

Αιώνιοι φρουροί του τάφου της Δημοκρατίας στέκουν δύο ακέφαλα αγάλματα που από την μορφολογία τους ανήκουν κατά πάσα πιθανότητα σε δύο άνδρες των ΜΑΤ με πλήρη εξάρτυση, αποστολή των οποίων ήταν η αποτροπή ταραχοποιών στοιχείων, όπως κομμουνιστές κι αναρχοάπλυτοι, από το να εισέλθουν στον τάφο και να τον βεβηλώσουν.

Προχωρώντας στο εσωτερικό του τάφου, η αρχαιολογική σκαπάνη αποκάλυψε, κάτω από τόνους λάσπης, συνωμοσιών και σκοτεινών πτυχών της ιστορίας, δύο ακόμα αγάλματα με προτεταμένα τα χέρια, τα οποία αντιστοιχούν στον Γέρο της Δημοκρατίας, Γεώργιο Παπανδρέου, και τον Εθνάρχη, Κωνσταντίνο Καραμανλή, βασικούς θεμελιωτές της Δημοκρατίας που δεν έζησαν ποτέ οι σύγχρονοι Έλληνες.

Ολόκληρη η υφήλιος αναμένει με αγωνία τη συνέχεια της ανασκαφής, που θα απαντήσει και στο μεγάλο ερώτημα του σε ποια κατάσταση θα βρεθεί η Δημοκρατία, με τις πρώτες δειλές απαντήσεις να υποστηρίζουν ότι η Δημοκρατία είναι συλημένη και βιασμένη κατ' επανάληψη από τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κων/νο Μητσοτάκη, τον Κώστα Σημίτη, τον Κώστα Καραμανλή, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που καθιστά την ανάστασή της σχεδόν αδύνατη.

Βέβαια, δεν αποκλείεται η Δημοκρατία να έχει κλαπεί και παραχωρηθεί ολοκληρωτικά στους τραπεζίτες και την εγχώρια μαφία εδώ και χρόνια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ελπίζουμε για την ανεύρεσή της. Είναι παντοτινά χαμένη.

Το Τρίο Μούτζες παρέα με τον Jo Di παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουν για οτιδήποτε νεότερο.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή, σε περίπτωση που η Δημοκρατία βρεθεί μέσα στον τάφο, να μπαζωθεί με τόνους τσιμέντου και να παραμείνει θαμμένη για πάντα. Τα έργα του μετρό θα συνεχιστούν κανονικά.)

Το παραπάνω κείμενο είναι εμπνευσμένο από χθεσινή ανάρτηση του Jo Di που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Δηλώστε συμμετοχή στο κυνήγι της χαμένης Δημοκρατίας στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges


Από το TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου