Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ψηφίστε Σαμαρά για να γλιτώσετε τον αποκεφαλισμό

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη


Πατριώτες, φυλαχτείτε! Αν δεν βρεθούν οι 180 για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, η χώρα θα γίνει κόλαση. Θα έχουμε βομβαρδισμούς, λιθοβολισμούς, αποκεφαλισμούς γυναικών και νηπίων, ενδεχομένως και κλειτοριδεκτομές. Δεν τα λέμε εμείς, τα είπε ο πρωθυπουργός μας στη ΔΕΘ. «Κοιτάξτε τι γίνεται γύρω μας. Στην Ουκρανία έχουμε ένα αληθινό εμφύλιο, στη Συρία έχουμε μια κρίση πρωτοφανή που έχει πάρει διαστάσεις αληθινής ανθρωπιστικής καταστροφής, με εφιαλτικές εικόνες αποκεφαλισμών κρατουμένων και αμάχων, νέων παιδιών, γυναικών. Βλέπετε ακόμα το χάος στη Λιβύη. Στην Αφρική, όπου απειλούνται θρησκευτικοί πόλεμοι. Βλέπετε τον εφιάλτη του ISIS (σ.σ.: πρόκειται για τους τζιχαντιστές)».

Δίπλα μας σφάζονται κι εμείς είμαστε μια όαση ειρήνης και ευημερίας. Μπορεί οι καμήλες να είναι ευκοίλιες, οι φοίνικες ακανθώδεις, οι λιμνούλες τίγκα στα απόβλητα, αλλά μπροστά στους αποκεφαλισμούς, να λέμε δόξα τω Θεώ. Με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο είμαστε όαση, με τον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουμε έρημος, διότι, όπως είπε και πάλι ο πρωθυπουργός μας, αυτοί οι άθλιοι «απειλούν τους επενδυτές, τρομοκρατούν τους δημοσίους υπαλλήλους ότι κινδυνεύουν, τάχα, με μαζικές απολύσεις, θέλουν τους λαθρομετανάστες, θέλουν μια Ευρώπη ξέφραγο αμπέλι κι επειδή η Ευρώπη δεν πρόκειται να γίνει ξέφραγο αμπέλι, θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι!».

Κι αυτές είναι οι καλές πλευρές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κακές είναι οι κάτωθι: «Υποκινούσαν διαδηλώσεις και συλλαλητήρια, με αποτέλεσμα να παραλύει το εμπόριο, κάλυπταν τους κουκουλοφόρους που έκαιγαν την Αθήνα, συγκάλυπταν τις ορδές τους που είχαν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε άσυλα παρανομίας, υπερασπίστηκαν κατά καιρούς και ακραίους τρομοκράτες, διαμαρτύρονται κάθε φορά που συλλαμβάνονται τρομοκράτες, πηγαίνουν μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες δολοφόνων, ζητούν την αποφυλάκιση επικίνδυνων τρομοκρατών, που όταν αποφυλακίζονται επαναλαμβάνουν τη δολοφονική τους δράση, είναι αντίθετοι ακόμα και στη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας, προφανώς, τους ενοχλεί ότι έτσι μπαίνει φραγμός στις αποδράσεις επικίνδυνων εγκληματιών!».

Είναι προφανές ότι έχει μπει ο διάολος μέσα τους, αλλιώς πώς εξηγείται ότι θέλουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους επικίνδυνοι εγκληματίες; Ποια είναι η λογική εξήγηση αυτής της σατανικής επιθυμίας, η οποία μάλιστα είναι «προφανής», δηλαδή αυταπόδεικτη; Τι έχει να ωφεληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη δράση εγκληματιών δραπετών, που δεν έχουν καν δικαίωμα ψήφου; Με την ομιλία στη ΔΕΘ ο Σαμαράς οδήγησε το ευγενές άθλημα του γκεμπελισμού σε ύψη που μόνο ο ίδιος ο φον Γκέμπελς θα μπορέσει να προσπεράσει, όταν σηκωθεί με το καλό από τον τάφο. Άνοιξε επί μία ώρα τους κρουνούς του ψέματος και στο τέλος επικαλέσθηκε, ο αθεόφοβος, μια ρήση του αείμνηστου Κριαρά: «Να λέτε πάντα αυτό που πιστεύετε… Και να πληροφορείτε σωστά». Τυμβωρυχία…

Το μόνο καλό με την ομιλία του Σαμαρά ήταν ότι παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως θα χάσει τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. «Το λέω όπως το αισθάνομαι: Οι πρόωρες εκλογές θα ήταν μια πολιτική αυτοκτονία!». Αυτοκτονία του ιδίου, με τη βοήθεια των ψηφοφόρων. Αμήν και πότε.

Από την ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου