Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΦΗΚΑ

Φαίνεται πως τελικά τα τσιμπήματά μας ενοχλούν πολλούς!!!


Η ΣΦΗΚΑ προχθές το βράδυ δέχτηκε συντονισμένη επίθεση από κάποιους που δεν τους αρέσουν αυτά που γράφουμε και αυτά που αναρτούμε στο face book.

To face book έριξε ταυτόχρονα τέσσερα προφίλ συντακτών μας που αναρτούν στο μπλόγκ, καθώς και το κεντρικό των συντακτών μας τον Μπλόγκ Σφήκα.

Τα επαναφέραμε όλα εκτός από το κεντρικό γιατί η κάρτα τηλεφώνου που είχαμε δώσει έχει χαθεί. Φτιάξαμε λοιπόν καινούριο με το ίδιο όνομα, για τις κοινοποιήσεις των αναρτήσεων του Μπλόγκ.

Δεν θα τους περάσει θα συνεχίσουμε όπως μας ξέρατε. Παλεύουμε για ανατροπή και απελευθέρωση της Ελλάδας. Παλεύουμε ενάντια στην εξαθλίωση του λαού μας. Παλεύουμε για την ζωή των παιδιών μας και το μέλλον τους. Για έναν κόσμο δικαιότερο. Για έναν πλανήτη Ανθρώπινο και φιλικό για την ζωή.

Αγκαλιάστε την προσπάθειά μας. Δώστε μας δύναμη με την στήριξή σας. Πνίξτε στα αιτήματα φιλίας το καινούριο μας προφίλ στο (face book). Προτείνετέ του φίλους. Φτάστε το στα όρια του face book.

Ανεβάστε την σελίδα μας στο (face book). Πατήστε το μου αρέσει να λαμβάνεται τις ειδοποιήσεις μας. Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο των 4000 ας πάμε για την επόμενη χιλιάδα αναγνωστών. Να βλέπουν τις αναρτήσεις της ΣΦΗΚΑΣ ολοένα και περισσότεροι.

Πλαισιώστε την ομάδα μας στο (face book). Καλέστε φίλους, συμμετέχετε, σχολιάστε, κουβεντιάστε, προτείνετε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου