Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Η ΣΦΗΚΑ «τσίμπησε» τον ΓΑΠ σε ταβέρνα

Του Χρήστου Σιούλα


Στην γνωστή ταβέρνα Ουζερί του Τερζάκη στο Ηράκλειο Κρήτης απολάμβανε τα νηστίσιμά του χθες Μεγάλη Πέμπτη ο Πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και νυν Πρόεδρος του νεοσυσταθέντος Κινήματος Αλλαγής Γιωργάκης Παπανδρέου η Γαπ.

Η μόνιμη νηστεία που επέβαλε στους Έλληνες καθόλου δεν τον πείραζε να απολαμβάνει παρέα με τα κομματόσκυλά του τις αστακομακαρονάδες του και άλλες νηστίσιμες λιχουδιές της Σαρακοστής.

Για κακή του τύχη όμως σε διπλανό τραπέζι «έτρωγε» με τους φίλους της η νεαρότερή μας Σφήκα Βάσω Σιούλα, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει και μερικές φωτό στα μουλωχτά.

Η φρουρά του ΓΑΠ «τα μαντρόσκυλα» δηλαδή δεν επέτρεπαν περισσότερες φιλοφρονήσεις.


Η παρέα των Σφηκών παρήγγειλε λόγω κρίσεως μερικά γιαουρτάκια «για νηστίσιμα ούτε λόγος ας είναι καλά ο ΓΑΠ και οι κακές παρέες του, οι Έλληνες πλέον νηστεύουν καθημερινά» και σήμανε συναγερμός.

Και παρόλο που το μαγαζί είχε προνοήσει να αποσύρει τα γιαουρτάκια από το μενού.... Ο ΓΑΠ με τα κομματόσκυλα του αποχώρησε κοιτάζοντας τις Σφήκες με δολοφονικό βλέμμα.


Οι Σφήκες ατάραχες συνέχισαν το γεύμα τους και τράβηξαν μερικές φωτό με τον Σύντροφο Κουρουπλή που έτρωγε με την παρέα του σε διπλανό τραπέζι και δεν φοβάται τα γιαουρτάκια αλλά του αρέσουν πολύ...


Και βλέπει την ζωή στην Ελλάδα με άλλο μάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου