Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η επόμενη μέρα από το ΝΑΙ…

Αντριάνα Βασίλα


Ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου σε περίπτωση που οι Έλληνες την 6η Ιουλίου ψηφίσουν ΝΑΙ… η πιο ενδιαφέρουσα μάλιστα εξέλιξη είναι ότι τελικά οι εταίροι μας θα έχουν καταφέρει να ρίξουν την Κυβέρνηση… Και αυτό γιατί θα έχουν περάσει στον ελληνικό λαό οι απειλές τους!!!

Ετοιμάζουν χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών με την Ελλάδα να χάνει τον έλεγχο τους, με αποτέλεσμα να επιβληθεί η διαδικασία bail in όπου οι καταθέτες θα χάσουν μέρος των καταθέσεων τους.

Επέλεξαν την καλύτερη επικοινωνιακή στρατηγική αφού κατά το bail in οι μέτοχοι καταστρέφονται στην κυριολεξία, κινδυνεύουν άμεσα οι καταθέτες, ενώ ο έλεγχος των τραπεζών περνάει στον ESM.

Μετά από αυτό το σενάριο ο ελληνικός λαός μάλλον φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο του ΟΧΙ!!!

Ετσι λοιπόν το σίγουρο είναι ότι ο Τσίπρας την επόμενη κιόλας ημέρα αν όχι την ίδια θα καταθέσει την παραίτηση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα την κάνει…

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να οριστεί ο νέος μας Εθνικός Σωτήρας … ένας Πρωθυπουργός δηλαδή «κοινής αποδοχής». Επικρατέστεροι φαίνεται να είναι να είναι με σειρά προτεραιότητας Προβόπουλoς, Στουρνάρας ή ακόμα και Καραμανλής…

Και άντε ξανά μανά από την αρχή … Οι εταίροι μας θα έχουν ξανακαταφέρει να αλλάξουν την έννοια της δημοκρατίας στον τόπο που γεννήθηκε φέρνοντας την στα μέτρα τους… στην συμμόρφωση της δηλαδή με τις αποφάσεις τους.

Η αντίθετη άποψη, έτσι και αλλιώς συνιστά παρέκκλιση και πρέπει να τιμωρείται με αυστηρότερα μέτρα.

Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου