Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Όλη η αλήθεια για τη διαπραγμάτευση στη γερμανική τηλεόραση (ΑRD) (βίντεο με υπότιτλους)

Χρήστος Σιούλας


Η γερμανική τηλεόραση παρουσιάζει όλη την αλήθεια για τη διαπραγμάτευση σε αντίθεση με τα ελληνικά κανάλια που έχουν απευθείας καθημερινές ανταποκρίσεις στημένες έξω από τι τράπεζες.

Με το Σκαι να πρωτοστατεί με εμετικές στημένες ανταποκρίσεις και διαλόγους σε πάνελ με επιλεγμένους (σχολιαστές) και (αναλυτές)

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι Δεν είναι απόφοιτοι του Δ.Ν.Τ και των διεθνών κέντρων επιβολής πολιτικής στις αποικίες χρέους, όπως πολλοί δικοί μας Ελληναράδες κομιστές...

Είναι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, που δείχνουν την αλήθεια για την Ελληνική διαπραγμάτευση με τους (θεσμούς), χωρίς να χρειάζεται να δίνουν λόγο στα αφεντικά τους

Το δημοψήφισμα, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα εμπόδια των Ευρωπαίων στη διαπραγμάτευση παρουσιάστηκαν στη γερμανική τηλεόραση (ARD) και στην εκπομπή Monitor.

Την ώρα που τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια μας έχουν εξοργίσει με τη συστηματική προσπάθεια τρομοκράτησης, οι Γερμανοί μπορούν να δουν ρεπορτάζ για το πως πραγματικά εξελίχθηκε η διαπραγμάτευση και την ζωή στην Ελλάδα της κρίσης και της εξαθλίωσης ενός λαού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου