Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Προσήχθη βιαίως ο Στουρνάρας

Λάκης Μπέλλος


♦Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση των κυρίων Λαφαζάνη - Μεϊμαράκη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας.

♦Ο κ. Μεϊμαράκης αποκαλούσε συνέχεια τον κ. Τσίπρα: ψευτράκο, λουστράκο, πονηρούλη, χοντρούλη, χαζό παιδί χαρά γεμάτο, δεν τον μάζευε η μάνα του και Σπίθα.

♦Ο κ. Λαφαζάνης ήταν σε άλλο τόνο και τον αποκαλούσε: απατεώνα, γκάνγκστερ, Μαφία, Καμόρα, δικτάτορα, Χίτλερ, Ες Ες και Παναθηναϊκάκια.

♦Ο Τσίπρας, τρομαγμένος, ζήτησε να σταματήσουν οι αλληλοκατηγορίες. Συμφώνησαν Μεϊμαράκης - Λαφαζάνης, υπό την προϋπόθεση να πιάνονται στα χέρια.

♦Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους γεν. γραμματείς των υπουργείων που έχει διορίσει, που τους διορίζει τώρα απευθείας υποψήφιους βουλευτές σε εκλόγιμες θέσεις. Ο κομματικός στρατός αποθέωσε τον πρωθυπουργό και φώναζε ρυθμικά το προεκλογικό σύνθημα «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά».

♦Από την άλλη πλευρά, είναι τόσο πολλές οι αποδράσεις από την Κουμουνδούρου που οι παραγωγοί της θρυλικής ταινίας «Η μεγάλη απόδραση» ζήτησαν τα δικαιώματα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη «Μεγάλη απόδραση 2».

♦Διαψεύδεται η διαδικτυακή πληροφορία ότι έφυγε ο Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και πήγε στον Λαφαζάνη.

♦Προσωπικά είμαι υπέρ των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου, γιατί προλαβαίνουμε να κάνουμε εκλογές και στις 27 Σεπτεμβρίου.

♦Μην το δένετε ότι θα μπει μεταβατική πρωθυπουργός η Θάνου. Τελευταία πληροφορία: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

♦Προσήχθη βιαίως τα ξημερώματα στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας. Δεν το έλεγε απλώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά το εννοούσε στην κυριολεξία.

♦Η σύλληψη έγινε στις 5.34 το πρωί στο σπίτι του κεντρικού τραπεζίτη.

♦Είχε γίνει ειδική προεργασία. Η Ζωή αγόρασε χειροπέδες από ειδικό sex shop.

♦Τη βίαιη προσαγωγή πέτυχαν οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Λαφαζάνη που φώναξε με ντουντούκα να παραδοθεί ο καταζητούμενος για να προσέλθει στη Βουλή ώστε να εξεταστεί για το σκάνδαλο Ζίμενς.

♦Στην άρνησή του να παραδοθεί, έσπασε την πόρτα ο βουλευτής Βοιωτίας Σταθάς, που είναι μεγαλόσωμος και νταγλαράς, μαζί με τη Ραχήλ Μακρή, που είναι δυναμική, και εύκολα του πέρασαν τα βραχιολάκια.

♦Μεταφέρθηκε στη ΓΑΒΑ, που είναι το αντίστοιχο της Βουλής, όπως η ΓΑΔΑ.

♦Η ανάκριση του βιαίως προσαχθέντος Στουρνάρα θα γίνει στις 6 το απόγευμα και θα μεταδοθεί βέβαια ζωντανά από το κανάλι της Βουλής και άλλα 1.342 κανάλια παγκοσμίως.

♦Η κ. Κωνσταντοπούλου αγόρασε μάλιστα δύο ζευγάρια χειροπέδες. Το δεύτερο προορίζεται για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΕΦ-ΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου