Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν κάρτα μέλους και ψηφοδέλτια σε μεταΣΥΡΙΖΑίους από την Σφήκα

Χρήστος Σιούλας


Η σφήκα τρελάθηκε πως θα μπορούσε και διαφορετικά με όλα αυτά που μας συμβαίνουν

Τρελαθήκαμε λοιπόν και τα δίνουμε όλα μισοτιμής. Σφάζουμε ιδεολογίες μαχαιρώνουμε όνειρα όρκους υποσχέσεις και αγώνες ζωής. Διαμοιράσαμε τα ιμάτια της Αριστεράς τα βγάλαμε στον μπάγκο και δεν τα πουλάμε...

Τα ξεπουλάμε.

Τα χαρίζουμε σε όλους αυτούς που πίστεψαν ότι θα κάνουμε την διαφορά, σε όσους ακόμη μας πιστεύουν, αλλά και σε όλους αυτούς που έπαψαν να μας πιστεύουν, ψηλαφίζοντας με τα χέρια τους, να βρούνε τις ουλές απ τα καρφιά.

Σπείραμε, θερίσαμε, αλέσαμε και επανερχόμαστε

Σιγά που θα αφήναμε τους άλλους να αλωνίζουν. Σπείραμε συνιστώσες και θερίσαμε μιτοχόνδρια Και σας παρουσιάζουμε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ…

Τον ΣΥΡΙΖΑ των μιτοχονδρίων

Και για άσχετους περί μίτωσης, μιτοχονδρίων αλλά και πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διασπάστηκε, δεν μεταλλάχθηκε, έπαθε απλά μια μίτωση. Φούσκωσε μεγάλωσε, διπλασιάστηκε, αντέγραψε τις γενετικές του πληροφορίες ώστε να θυμούνται οι μεν τι έλεγαν οι δεν και οι μεν να ξέρουν τι θα λένε όταν γίνουν δεν, αφήνοντας το γονιδιακό τους αποτύπωμα στους επόμενους μεν και κάνοντας την διαφορά... ολοκλήρωσε και ολοκληρώθηκε.

Εξέλιξη έπαθε βρε παιδί μου. Πως το λένε;;

Διαφορίστηκε σε όλους τους άξονες των +χ των +ψ των -χ των -ψ, αλλά και στους φανταστικούς τους μιγάδες τους υπερβατικούς και σε όλους όσους θα ανακαλύψουν στο μέλλον τα μαθηματικά... και ολοκληρώνοντας έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσιπρα του Λαφαζάνη και των λοιπών συναμαρτούντων.

Και από ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ των Γαμετών

Από μονοκυτταρικός οργανισμός που ήταν έγινε πολυκυτταρικός έπαθε μίτωση μείωση και όλα όσα παθαίνουν οι γαμέτες οι αδερφές χρωματίδες τα κεντρομερίδια αλά και οι γαμώμενοι όπως εμείς

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίχτηκε και εμείς την γαμήσαμε δηλαδή

Και για του λόγου το αληθές.... Παραθέτουμε απόσπασμα από την βικιπαίδεια περί διασπάσεων κυττάρων και μιτοχονδρίων

( Ως μίτωση χαρακτηρίζεται η διαδικασία διχοτόμησης του κυτταρικού πυρήνα στα ευκαρυωτικά κύτταρα.

Πριν από την έναρξη της μίτωσης έχει προηγηθεί η αντιγραφή του DNA και συνεπώς ο διπλασιασμός της γενετικής πληροφορίας.

Μετά την αντιγραφή κάθε χρωμόσωμα αποτελείται πλέον από τα δύο αντίγραφα του DNA, που ονομάζονται αδελφές χρωματίδες.

Αυτές είναι συμμετρικές και όμοιες, επειδή αποτελούν ίδια μόρια DNA και είναι ενωμένες σε μία περιοχή τους, το κεντρομερίδιο.

Στο τέλος της μίτωσης ακολουθεί συνήθως ο διπλασιασμός του κυττάρου(κυτοκίνηση )έτσι ώστε από το ένα αρχικό κύτταρο να προκύψουν δύο θυγατρικά.

Η μίτωση και η κυτοκίνηση αποτελούν τη μιτωτική φάση ή Μ-φάση του κυτταρικού κύκλου, δηλαδή της διαδικασίας διαίρεσης του μητρικού κυττάρου σε δυο θυγατρικά κύτταρα, γενετικά πανομοιότυπα τόσο μεταξύ τους όσο και με το μητρικό τους κύτταρο. )


Και ους ο Θεός συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω

Αλλά αν ο Θεός δεν μπορεί, πως να μπορέσει  Η ΣΦΗΚΑ; Εκτύπωσε όμως και σας παρουσιάζει τα νέα πολυκυταρικά ψηφοδέλτια. Τα ψηφοδέλτια εμ σαμπού εμ κοντισιονέρ. Τα δύο σε ένα και όλοι οι καλοί χωράνε. Τα δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Τα τι χες Γιάννη μου τι χα πάντα.

Και τα μοιράζει δωρεάν

Μαζί με τα ψηφοδέλτια έχετε δωρεάν και κάρτα μέλους σε όποιον ΣΥΡΙΖΑ γουστάρετε, στους ήδη υπάρχοντες, σε αυτούς που δεν υπάρχουν, αλλά και σε όσους Σύριζα υπάρξουν στο μέλλον.

Πατώντας ένα απλό (μου αρέσει) στην σελίδα μας ατό facebook, εκτός από της ενημερώσεις που θα λαμβάνεται, αποκτάτε και το δικαίωμα εκτύπωσης της κάρτας μέλους του νέου ΣΥΡΙΖΑ των Γαμετών και των μιτοχορδίων και μαζί ένα όμορφο ενωτικό ψηφοδέλτιο, για να το ρίξετε στην κάλπη.


Με θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς σας εύχομαι καλό βόλι

Που θα πάει κάποια στιγμή θα τους πετύχουμε



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:


Η αποχή και το άκυρο όπως προβλέψαμε, είναι οι μόνοι κερδισμένοι από αυτές τις εκλογές παρωδία.

Αποχή άκυρο και λευκά έφτασαν το 63% του ΟΧΙ του περασμένου δημοψηφίσματος.

Πολλά από τα ψηφοδέλτια που είχε προτείνει Η ΣΦΗΚΑ βρέθηκαν στις κάλπες σε όλη την εκλογική περιφέρεια, σε αντίθεση με τις νέες κομματικές ταυτότητες, που σύμφωνα με τις μετρήσεις μας οι εκτυπώσεις ήταν μηδενικές.

Συμπέρασμα Α):

Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και δεν τρώει κουτόχορτο πια, νύχτα θα φύγουν και αν προλάβουν, έχουν απαξιωθεί τα κόμματα τους και τις εθελόδουλες πολιτικές τους τις πήραμε χαμπάρι. Δεν μασάμε.

Όλοι μαζί αντιπροσωπεύουν το 30% του Ελληνικού λαού και λιγότερο!

Συμπέρασμα: Β)

Κανένας δεν μπορεί να το παίξει σωτήρας του Λαού πια, φτιάχνοντας αριστερά κόμματα με επαγγελματίες πολιτικούς (υπεύθυνους και συνυπεύθυνους) Τα αριστερά κόμματα γεννούνται μέσα από αγώνες λαϊκούς

Και από σωτήρες χορτάσαμε. Ο τελευταίος τσίπας έκλεισε και την πόρτα

Καμιά απογοήτευση, η νίκη είναι δικιά μας, είναι του λαού του λαού που κατάλαβε πλέον το στημένο παιχνίδι που παίζουν τόσα χρόνια στην πλάτη του.

Θα μας ξανάβρουν στις πλατείες όμως στην αγορά που δεν μπορούν να ελέγξουν.

Αυτοί γλεντάνε απόψε τα ψεύτικα ποσοστά τους, αλλά το 100% του μηδέν πάλι μηδέν είναι

Εμείς θα το γλεντήσουμε όταν τους στείλουμε στον διάολο

Εκεί που τους αξίζει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου