Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τσιπροφρουροί: Η νέα μάστιγα του διαδικτύου

Πολιτική


Εντάξει, ο τίτλος είναι λίγο γλαφυρός, αλλά ελπίζουμε να μας δικαιώσετε για την επιλογή του, όταν το διαβάσετε, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουμε σε ποιους ΔΕΝ αναφερόμαστε....

1ον: Δεν αναφερόμαστε στην μεγάλη, συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ο κόσμος ηλίθιος, πήρε χαμπάρι ότι ο Τσίπρας έφερε μνημόνιο, αν και αμφιβάλλουμε ότι ξέρουν τι ακριβώς περιλαμβάνει. Δεν τους καταδικάζουμε στο "αιώνιο πυρ", επειδή ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί επέλεξαν μία πιο φιλική διαχείριση του τρίτου μνημονίου, και αφού δεν είδαν εναλλακτική, με δεδομένο ότι η ΛΑΕ δεν πρόλαβε να κάνει το στοιχειώδες, να απευθυνθεί στο σύνολο της κοινωνίας.

2ον: Δεν αναφερόμαστε, τους αριστερούς εντός ΣΥΡΙΖΑ που και κριτική έκαναν και κάνουν στον Τσίπρα, και παραδέχονται ότι πλέον δεν υπάρχει κόμμα, και απλά (όσο και αν διαφωνούμε σφόδρα μαζί τους) θέλουν να δουν μία αριστερή συμπεριφορά από την παρούσα κυβέρνηση, μία αριστερή διαχείριση δευτερευόντων θεμάτων (και αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, για εμάς).

Και σας δείχνουμε σε τι αναφερόμαστε, όταν μιλάμε για "Τσιπροφρουρούς", δείχνοντας δημοσιεύσεις τους, χωρίς να εκθέτουμε τα προφίλ τους, γιατί το άρθρο δεν προσφέρεται ως προτροπή για κανιβαλίσμό... Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας κουβαλά την βλακεία που του αναλογεί:

Συριζαίος, που δεν τον ενοχλεί ούτε ο ακροδεξιός Καμμένος, ούτε ο κυνηγός οροθετικών Μπόλαρης, ούτε η πασόκα Τζάκρη, ερμηνεύει την κριτική σε αυτούς ως αποκλειστικό τρόπο να χτυπηθεί ο "ηγέτης"!

Συριζαίος-οπαδός, που θέλει τον Αλέξη μόνο...Ποιο προεκλογικό πρόγραμμα, ποιες δεσμεύσεις, φέρτε του, τον Αλέξη!


Τσιπροταλιμπάν, που συμφωνεί σε σχόλιο κατά της ΕΡΤ, γιατί καλούν την ΛΑΕ, και προφανώς ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ!


Συριζαία, μιλάει για αποστάτες, εννοώντας αυτούς της ΛΑΕ που δεν δεχθηκαν να ψηφίσου Μνημόνια, και κατέβηκε η ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα έχει συνεδριακή θέση, ότι θα καταργήσουν τα Μνημόνια



Άλλη μία Συριζαία, που καλεί την ΕΡΤ, να πετάει την ΛΑΕ έξω....Αριστερό ήθος, έτσι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου