Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Ισίδωρος Νερούτσος


Μεγάλο θράσος απέναντι στον λαό των Κυκλάδων, αποτελεί η απάντηση των τριών βουλευτών του νεοΠΑΣΟΚικού ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός των Κυκλάδων και όλης της Ελλάδας, δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να ρημάξει τις ακριβοπληρωμένες συντάξεις των πολιτών, ούτε για να μας αλλάξει τα φώτα στην υπερφορολόγηση.

Ψηφίστηκε για να αποκαταστήσει σταδιακά τις συντάξεις. Ψηφίστηκε για φοροελαφρύνσεις, για αφορολόγητο 12000 και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Απαιτούμε όχι άλλο δούλεμα. Το πώς θα το κάνει αυτό; ή μπορεί να το κάνει; Φυσικά με την υπογραφή άνευ όρων παράδοσης της χώρας σε ξένα συμφέροντα, δεν μπορεί. Όπως δεν μπορούν και οι συνεταίροι τους, που υπερψήφισαν το 3ο μνημόνιο. Κι ας κάνουν πολιτικά κόλπα και νάζια τώρα. Το κάνουν μόνο για εκλογική πελατεία.

Για να κοροϊδέψουν ξανά μανά τον κόσμο, για την καρέκλα...

Απαιτούμε λοιπόν, αν δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις τους, να ξεκουμπιστούν να φύγουν. Δεν τους χρειαζόμαστε.

Εμείς ο λαός ενωμένος μπορούμε και ξέρουμε τους τρόπους ανάκτησης της εθνικής μας ανεξαρτησίας, δεν υπογράψαμε ποτέ συμφωνία υποταγής, ούτε εγκρίναμε και δεν αναγνωρίζουμε οποιαδήποτε παράνομη και αντιλαϊκή συμφωνία.

Αντίθετα με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, απαιτήσαμε όχι στην συμφωνία υποταγής της χώρας.

Οι ίδιοι οι κυβερνόντες και ειδικότερα οι τρείς βουλευτές των Κυκλάδων, γνωρίζουνε και οι ίδιοι, ποια είναι η ουσιαστική λύση των προβλημάτων των πολιτών και τον τρόπο επίλυσής τους, άσχετα αν κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα.

Όμως το καθεστώς ασυλίας στους επίορκους βουλευτές και υπουργούς, που αθετούν προκλητικά τις δεσμεύσεις τους, πρέπει να τερματισθεί. Πρέπει όλοι αυτοί να δώσουν λόγο στον λαό και στην δικαιοσύνη...

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου