Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΑΡΚΕΤΑ! Σούζυ,τρως.. Και ψεύδεσαι και τρως!

Nadia MacLeod


Ανέκαθεν έχω μία μέθοδο για να διαπιστώνω διάφορα που χρειάζομαι κατά καιρούς. Η πιο αγαπημένη μου, είναι να κάνω προσομοίωση και να μπαίνω στην θέση του άλλου, αν είναι δυνατόν να μπαίνω και..μέσα στον άλλον. Αυτό εκτός από δύσκολο, ή αδύνατο κάποιες φορές, είναι κυρίως και επικίνδυνο (άντε μετά να βρεις τον δρόμο να βγεις απ' το.. μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς)

Έχω και μία άλλη, αυτή του Κινέζου -όπως μου ανέφερε προσφάτως κι ένας διαδικτυακός φίλος- αλλά πριτς που θα σας την πω (λες κι είναι δύσκολο να την καταλάβετε )

Πάμε για την πρώτη μέθοδο όμως, διότι θα σας θέσω τα ίδια ερωτήματα που θέτω εδώ και μέρες στον εαυτόν μου:

Στις 21/3 ολοκληρώθηκε δοκιμαστικά, το πρώτο μέρος μίας ιδέας μας (ενός φίλου και εμού with a lot of help from our friends) αυτής της εναλλακτικής πρότασης, δηλαδή της διαδήλωσης, έξω από τα γραφεία των κομμάτων που προδίδουν (κάθε φορά) την εντολή του λαού και τον ίδιον τον λαό (στην προκειμένη περίπτωση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ & στο δεύτερο μέρος, στους ΑΝΕΛ προσεχώς) συνδυαστικά, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ που η δικαστική επιμελήτρια, τους απέδιδε το ομαδικό εξώδικό μας, 145 ανθρώπων εναντίον τους (όχι μόνο για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά για την συνολική φοροεξόντωση, την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, την έγγραφη παραχώρηση της νομοθετικής εξουσίας στους 'δανειστές' από 20/02/2015 κι έπειτα -τρεις φορές μάλιστα- και την παροχή άλλοθι κι υπερασπιστικής γραμμής, στους υπόδικους προκατόχους τους, από την στιγμή που συνέχισαν κι ολοκληρώνουν το οργανωμένο έγκλημά τους: Αυτό της εξόντωσης μίας χώρας κι ενός λαού, με πρόφαση ένα -οποιοδήποτε- χρέος, υπαρκτό ή ανύπαρκτο, νόμιμο ή παράνομο).

Ο λόγος του εξώδικου την ώρα της διαδήλωσης, προφανής. Όχι μόνο για να μην μπορούν να μας αποκαλέσουν 'τρομοκράτες' έξω από τα γραφεία τους, αλλά και για προστασία εναντίον όποιου υπαλλήλου εφορίας κτλ, τολμήσει να βάλει χέρι στην περιουσία μας για παράνομο χρέος, για συσπείρωση πολιτών, υπερκομματικά και ακομμάτιστα και επίσης για διάδοση όλων αυτών των στοιχείων που φιμώνονται περισσότερο από ποτέ

Η ώρα των εξομολογήσεων:

Ποιό ήταν το μέγιστο άγχος μου τότε, το οποίο βέβαια, κορυφώθηκε την ημέρα της επίδοσης στα γραφεία του Σύριζα (σε σημείο να κολλήσει το στομάχι μου στην πλάτη και να' χω χάσει δέκα λίτρα νερό) ?

Το άγχος μου όλους αυτούς τους μήνες, ήταν να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στον οποιονδήποτε δύσπιστο, ή κακοπροαίρετο, να μας κατηγορήσει, πως όλο αυτό το κάναμε, για να προμοτάρουμε κάποιο παλαιό, νέο, ή κάποιο.. παλιονέο κόμμα, σε όσους θα παρευρίσκονταν. Να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο σε κανέναν, να σκεφτεί πως στρώναμε ανθρώπινο χαλί, για να πατήσουν πάνω του κάποιοι.."νέοι κομματοσωτήρες". Να μην νιώσει ο κόσμος που συμμετείχε, εξαπατημένος, ή χρησιμοποιημένος. Να μην νιώσει προϊόν εκμετάλλευσης για χιλιοστή φορά. Να μην σκεφτούν πως τους προτείναμε αυτήν την εναλλακτική δράση+διαδήλωση, για να τους στοιβάξουμε ως ανθρώπινα τσουβάλια, ώστε μέσα από αυτούς να κάνουν... ηρωική εμφάνιση κάποιοι (πολιτικοί, ή wannabes)

Αυτό όμως, φροντίσαμε ως διοργανωτές, και το εξασφαλίσαμε ως οφείλαμε, από πριν.

Πώς? Με κάθε ανακοίνωση που δήλωνε ξεκάθαρα πως όποιος φερθεί κομματικά και προβοκατόρικα (..με 'αναρχοβανδαλιστικές' προβοκάτσιες κτλ) είναι εχθρός μας. Στεγνά. (θα το δείτε και στα δελτία τύπου επάνω)

Το ωραίο (και απολύτως φυσιολογικό) ήταν πως... αυτούς τους φόβους, τους συμμεριζόταν ενδόμυχα και πολύς κόσμος που κλήθηκε σε αυτήν την δράση, ακόμα και άνθρωποι που συμμετείχαν στο εξώδικο και..περίμεναν να δουν... το πώς θα πήγαινε αυτή η πρώτη επίδοση στα γραφεία του Σύριζα.. ώστε να βγάλουν άκρη "τι μέρος του λόγου είμαστε" εκείνοι που του πρότειναν αυτό το κάτι (το οτιδήποτε)

Ετούτο, μου έγινε απολύτως ξεκάθαρο, όχι όταν είδα να προσέρχονται ελάχιστοι, από εκείνους που είχαν δηλώσει συμμετοχή για την διαδήλωση έξω απ' τα γραφεία, αλλά ΟΤΑΝ αρχίσαν τα ανακουφισμένα τηλέφωνα, μετά το τέλος της δράσης και ειδικά με την δημοσιοποίηση του δελτίου τύπου.

"Μπράβο σας βρε παιδιά που το κρατήσατε ακομμάτιστο" (Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές το άκουσα αυτό, τις επόμενες ημέρες..!)

Και ρωτάω τον εαυτόν μου ξανά και ξανά:

1) Εάν σας το έπαιζα ακομμάτιστη κι ενωτική.... και σας καλούσα... δήθεν ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ και μάλιστα επανειλημμένως, με ένα δικό μου σύνθημα π.χ. "ΑΡΚΕΤΑ" για χιλιοστή φορά, στο ΠΙΟ ασφαλές (για τους προδότες) θεατρικό σανίδι του Συντάγματος, και ερχόσασταν τότε εκεί & βλέπατε (σε κάθε συγκέντρωση) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ -σ'εμάς- παρατεταγμένους τους: -"ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ", "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" -ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ, -και στο καπάκι, μετά από λίγο, εαν βλέπατε το σύνθημά μου "ΑΡΚΕΤΑ" ως πανό π.χ. της ΛΑΕ, και η οποία, να παρουσιάζεται στην εκδήλωση που διοργάνωσα μαζί με άλλους, (όχι με κύρια σημαία της, την Ελληνική, ή του ΕΑΜ, ή της επανάστασης, αλλά) ΜΟΝΑΧΑ με τις κοκκινοκίτρινες σημαίες της, τότε τί θα κάνατε σ'εμένα και στους υπόλοιπους διοργανωτές?

2) Εάν μαζί με όλους αυτούς, βλέπατε μπροστά μας και τον Νάσο Θεοδωρίδη με μια φίλη του (να χλευάζει η φίλη του, το μοναδικό πλακάτ, που έγραφε πως "Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ") τότε τί θα λέγατε σ'εμένα και στους υπόλοιπους διοργανωτές?

3) Εάν, εκεί όπου σας κάλεσα, αντί για αντικατοχικά κι εθνικοαπελευθερωτικά/ΕΑΜίτικα φυλλάδια, μοίραζαν 'αντιρατσιστικά' φυλλάδια, τί θα κάνατε σ'εμένα και στους υπόλοιπους διοργανωτές?

4) Εάν δεν μάθαινα από τα λάθη του γαλλικού (πάλι) 'κινήματος' των αγανακτισμένων το 2011 κι επέμενα εμμονικά να τα επαναλαμβάνω, και να ΕΞΑΡΤΩ την όποια αντίδραση μέσα στην χώρα μου, με αυτήν των Άγγλων, Γάλλων, Πορτογάλλων και να προσδίδω φεντεραλιστικό & γκλομπαλιστικό (παγκοσμιοποιητικό, διεθνιστικό) χαρακτήρα σε αυτήν την διαδήλωση: α) αναρτώντας 46 φωτογραφίες την ημέρα με το γαλλικό NUIT DEBOUT & το διεθνές GLOBAL DEBOUT β)επαναλαμβάνοντας πως: "μόνο με εισαγόμενο σύνθημα απ' έξω μπορούμε να ελευθερώσουμε οι λαοί τις πατρίδες μας" και πως: "ΚΑΘΕ μεμονωμένη αντίδραση είναι μάταιη, αν δεν εντάσσεται σε διεθνιστικά δίκτυα" και πως: "Μόνο ο διεθνιστικός μας τρόπος συγχρονισμένης παγκοσμιοποιημένης εξέγερσης είναι σωστός & τίποτα άλλο” και πως θα επιμένουμε να μαζευόμαστε ΜΟΝΑΧΑ και μονίμως, στις πλατείες/Σύνταγμα" (δηλαδή εκεί όπου βολευει τα κόμματα, τα συνδικάτα και όλο το σύστημα) και πως: "Η δημιουργία ΤΩΡΑ κινήματος πλατείας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ." "Γιατί αν δεν ...συντονιστούμε με τους ξένους, είμαστε χαμένοι" τότε, τί θα λέγατε σ' εμένα και στους υπόλοιπους διοργανωτές?

5) Εάν το έπαιζα ακομμάτιστη και έβγαζα κάλεσμα όπου έγραφα "Μακάρι να βρεθούν στην πλατεία και ενταγμένοι σε κόμματα και ανένταχτοι που τα απεχθάνονται. Να συζητήσουν. Να καταλάβει ο ενταγμένος γιατί αυτή η απέχθεια. Να καταλάβει όμως και ο ανένταχτος ότι την ώρα που είναι στο καναπεδάκι με την φραπεδιά και γράφει εξυπνάδες στο ΦΒ, υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται μέρα νύχτα στους δρόμους." (??$%@@!^%^&% Δηλαδή, πως ο ανέντακτος έξω από κόμματα, είναι ο καναπεδάτος, και ο.. ενταγμένος σε κόμματα, θεωρείται ο... αγωνιστής!!@$%#$) Εάν δηλαδή, προσέβαλλα έτσι τους εκτός κομμάτων/τους ανένταχτους, τους δικαίως αηδιασμένους συμπολίτες μου, τότε τί θα μου σούρνατε σ'εμένα την...'ακομμάτιστη' και στους υπόλοιπους διοργανωτές?

6) Εάν σας είχα πρήξει, πιο πριν, τα συκώτια για να προσέλθετε σε όλο αυτό το πανηγύρι επαγγελματιών 'αντιρατσιστών', φεντεραλιστών και κομμάτων, και εάν σας είχα στολίσει με πλήρως απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, όλους όσους δεν θέλατε να συμμετέχετε ισχυριζόμενος πως "δεν είστε άξιοι να διεκδικήσετε την ζωή σας", αφού δεν.. προσέρχεστε στο πανηγυράκι μου, τί θα μου σούρνατε σ'εμένα και στους υπόλοιπους διοργανωτές?

7) Εάν διέθετα την -έστω μικρή, ή μέτρια δυνατότητα/δίκτυο για να πανελλαδικοποιήσω, δύο, ή τρεις εναλλακτικούς τρόπους αντίστασης/διαδήλωσης και πίεσης ενάντια στο σημερινό καθεστώς, αλλά αντί γι' αυτούς, εγώ, επέλεγα να διοργανώσω πανελλαδικώς, τα προαναφερθέντα, χιλιοδοκιμασμένα "στο Σύνταγμα" για τα οποία θα με είχατε σκυλοβρίσει (στην καλύτερη περίπτωση) τότε, τί θα σκεφτόσασταν για'μένα και τους άλλους συνδιοργανωτές?

8) Εάν διαφήμιζε την διαδήλωση "μου", στην σελίδα του, ο Βαρουφάκης (!!!) (δείτε στις φωτογραφίες κάτω στα σχόλια) τότε.... τι θα σκεφτόσασταν για εμένα και τους άλλους συνδιοργανωτές??

9) Εάν με είχατε πλησιάσει εσκεμμένα διερευνητικά, ρωτώντας με "Ποιοι είναι οι διοργανωτές του ΑΡΚΕΤΑ" και εγώ σας απαντούσα "Μόνο δύο τρεις,γνωρίζω. Τους υπόλοιπους 70 σε όλη την Ελλάδα δεν τους ξέρω καθόλου... αλλά σας διαβεβαιώνω πως δεν έχουν καμία σχέση με κόμματα και με πρώην, ή νυν βουλευτές, ή με ΜΚΟ" τότε, τί θα σκεφτόσασταν γι'αυτήν την διαβεβαίωση?

--------

Ναι, το κάναμε. Ζητήσαμε από τους διοργανωτές που καλούν τον κόσμο να "αγανακτίσει ξανά", να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση στην ΔΟΥ όπου ανήκουν, πως δεν έχουν σχέση εξάρτησης (έμμισθη δηλαδή) με πρώην ή νυν βουλευτές, πολιτικούς φορείς, ή ΜΚΟ.

Γιατί?

Όχι βέβαια λόγω υποχρέωσής τους, να διαβεβαιώσουν κάτι στο κράτος (όπως παραπλανητικά απάντησαν δύο εκ των συνδιοργανωτών) αλλά λόγω υποχρέωσης ΟΛΩΝ όσων προτρέπουν σε 'μαζικές', 'ομαδικές', 'πανευρωπαϊκές' (πόσο μάλλον και..'παγκόσμιες') διαδηλώσεις, εξεγέρσεις και... επαναστάσεις.. να διαβεβαιώνουν τον κόσμο που καλούν, και να του δεσμεύονται με κάθε δυνατό τρόπο, πως δεν αυτοπροτείνονται ως 'οδηγοί' του, όντας παράλληλα, έμμισθοι υπάλληλοι, κανενός εκ των παραπάνω.

Εγώ λέω να την καταθέσω πρώτη, αυτήν την βεβαίωση, έτσι για χαβαλέ.

Είδατε τί έγινε στις 14 Μαΐου στην Βενεζουέλα. Στις εξεγέρσεις που συντονίζει με sms, μία ΜΚΟ εναντίον του Μαδούρο (όχι ότι ο Τσίπρας είναι Μαδούρο αχχαχα) εκεί συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με κολομβιανά διαβατήρια, βενεζουελάνικης καταγωγής, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι είχαν λάβει 300.000 δολάρια για να οργανώσουν ταραχές σε τρεις μεθοριακές πόλεις της Βενεζουέλας.
 
Να μιλήσουμε για το εύρημα της συνωνόματης ΜΚΟ ('Αρκετά/Enough') με την διαδήλωση 'ΑΡΚΕΤΑ'? Να μιλήσουμε.

Την ημέρα που βρήκα αυτές τις δύο συνωνόματες 'ομάδες' (ας τις πούμε έτσι) στις 8/5 δεν μπορούσα να γνωρίζω εάν πρόκειται για απλή συνωνυμία, ή αν πρόκειται για μία συγγένεια. Ήδη πολλά άτομα, είχαμε εκφράσει την αντίρρησή μας, στο να συμμετέχουμε ως συντονιστές στο ΑΡΚΕΤΑ (όταν επίμονα μας προτάθηκε από μέλος μίας ομάδας γνωστών) λόγω διεθνιστικού εισαγώμενου χαρακτήρα & μεθόδου του "ΑΡΚΕΤΑ" ταυτόσημου με το "Αγανακτήστε" του Essel. Αυτό και μόνο, ήταν, και είναι υπεραρκετό, για να μην συμμετέχουμε.

Όταν όμως, μαζί με ένα φιλαράκι, πέσαμε επάνω στην συνωνόματη ΜΚΟ, το πρώτο πράγμα που φυσικά σκεφτήκαμε, ήταν: "Να τους προειδοποιήσουμε, να προστατευθούν ΕΑΝ από άγνοια, επιθυμούν να ταυτιστούν επιχειρησιακά,με αυτήν την δράση -ή ΕΑΝ έχουν ήδη ταυτιστεί δημοσίως- ώστε στην περίπτωση που πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία, να μην αμαυρωθούν τζάμπα κι άδικα, οι άνθρωποι".

Αλλά το κυριότερο όλων? Από την στιγμή που την βρήκα και τους ενημερώσαμε ως οφείλαμε (και τους 21 που συζητούσαν για να μπουν στο συντονιστικό του ΑΡΚΕΤΑ) ήταν δυνατόν, να μην δημοσιεύσουμε μετά κι ευρύτερα, ότι ανακαλύψαμε? (όπως μας εζητήθη μόνο από τον κ.Π.Δ.) Όχι βέβαια!

Διότι αν συνέβαινε το παραμικρό 'δυσάρεστο' γεγονός, σε αυτές τις διαδηλώσεις του 'ΑΡΚΕΤΑ' (Από την πρώτη Κυριακή, άλλωστε, είδαμε μαρτυρίες ΜΙΑΣ γυναίκας, να κυκλώνεται από ΕΝΝΙΑ έξαλλους μαυροντυμένους, διότι...τόλμησε να τους ρωτήσει "γιατί καίτε την Ελληνική σημαία", όπως και την περίπτωση πάλι τριών ατόμων που κυνηγήθηκαν και χυλοκοπήθηκαν από ΤΡΙΑΝΤΑ μαυροντυμένους πάλι) εάν λοιπόν, συνέβαινε το παραμικρό... το παραμικρό δυσάρεστο γεγονός, τότε ΤΙ ευθύνη θα είχαμε εάν είχαμε κρύψει τα ευρήματα κάτω από το χαλί όπως μας ζήτησε ο κ.Π.Δ.?

Και τι θα σήμαινε αυτό ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, εάν το είχαμε θάψει? Πώς θ' αποδεικνύαμε μετά, ότι δεν είμαστε...ελέφαντες? Δηλαδή, 21 άνθρωποι θα γνώριζαν πως...δυό άτομα ανακαλύψαμε κάτι σχετικό και το αποκρύψαμε, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα είχαμε κάνει Μ(Ο)ΚΟ για την ΜΚΟ (sic) Μία ωραία παρέα.

Παρότι λοιπόν, δημοσιεύσαμε ως οφείλαμε, αυτό το γεγονός, με όποια στοιχεία είχαμε ανακαλύψει, ώστε να τα κρίνουν ανοικτά, δημοκρατικά και με διαφάνεια, όλοι όσοι ήθελαν να συμμετέχουν, ή να παρευρεθούν στο ΑΡΚΕΤΑ, και ΠΑΡΟΤΙ επαναλαμβάναμε συνεχώς, πως "Δεν λέμε ότι η ΜΚΟ, είναι το ίδιο, με την συνονόματη διαδήλωση" και πως "Αυτό, ας το εξακριβώσει ένας ντετέκτιβ... Ή ας μας το διαβεβαιώσουν οι τύποι της ΜΚΟ στους οποίους στείλαμε ερώτηση" και ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ να το θάψουμε, αλλά και δεν είχε ΚΑΝΕΙΣ το δικαίωμα να μου/μας ζητήσει να θάψουμε κάτι τέτοιο, "μέχρι να το ανακαλύψει κάποιος άλλος και τότε.. να απαντήσουμε κατάλληλα" (όπως μας είχε διατυπώσει επί λέξη ο κ.Π.Δ.) και ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ είχε προηγηθεί κανένας καβγάς με τον κ.Π.Δ., ούτε καν, με τους άλλους δύο συνδιοργανωτές, οι οποίοι μας έδωσαν δημοσίως τις δικές τους διευκρινήσεις για το ΑΡΚΕΤΑ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ξυπνάω το επόμενο πρωί και διαβάζω στο κινητό μου, sms από τον Π.Δ.: "ΣTO EIXA ΠEI KOPITΣI MHN ΔHMOΣIOΠOIEIΣ TIΠOTA ΓIATI ΘA ANOIΞOYN OI AΣKOI TOY AIOΛOY. TO AΠOΓEYMA ΘA ΠEPIΠOIHΘΩ ΔEONTΩΣ TON BIOMHXANO ΛAΣΠHΣ Kο ---ΤΑΔΕ----.AΛΛA ΠOΛY AΣXHMA. ΔEN ME AKOYΣEΣ KAI TΩPA TO KAKO ΔEN MAZEYETAI"

Να με εγκαλεί εμένα για...τι ακριβώς? ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ???? Τι δημοσιοποίησα?? Τι απαλές απειλές είναι ετούτες Οι όμορφες απειλές, όμορφα κρεμιούνται στα μανταλάκια.

Σε εκείνους όμως, οι οποίοι ταυτίζανε defacto την ΜΚΟ με την συνονόματη διαδήλωση στην οποία ήταν συνδιοργανωτής & ο ίδιος, σ’ εκείνους, ΕΣΤΕΙΛΕ τέτοιο sms? Δεν νομίζω.

Εδώ ήταν που τελείωσα κάθε άλλη επικοινωνία Τέτοιο μήνυμα, δεν έχω λάβει ούτε από πολιτικό/πολιτικούς, ή συγγενείς τους, όταν τους κατέκρινα με αποκαλύψεις, ανοικτά μπροστά τους και δημοσίως (ταυτόχρονα)

Όπως έγραψα στις 13 Μαΐου, αυτό που μου χτυπούσε άσχημα, δεν ήταν τόσο η σύμπτωση των ίδιων ονομάτων, της ΜΚΟ με την διαδήλωση, αλλά η πρεμούρα τους, να παρουσιάσουν κόσμο στο Σύνταγμα.

Αργότερα, είπανε πως «έβλαψε λιγάκι», την συγκέντρωση, αυτή η αποκάλυψη με την συνωνυμία. Αν μπει κάποιος στην σελίδα και στην εκδήλωση του "ΑΡΚΕΤΑ", θα δεί πως ο μέσος όρος των likes πριν τις 8/5, (δηλαδή πριν την παράθεση των στοιχείων προς εξέταση που έπεσαν στην αντίληψή μας) με τον μέσο όρο των likes μετά την παράθεση, μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι ουσιαστικά σχεδόν ίδιος. Κάτι δεκάδες. Ούτε καν εκατοντάδες.

Το μόνο που απέμεινε στους διοργανωτές της διαδήλωσης ΑΡΚΕΤΑ, πλέον, είναι οι αστεϊσμοί κι η ειρωνεία: "Τελικά, ήταν όλοι τους εκεί. Ο Τζωρτζ Σόρρος, ο Γ.Μπάφετ, κτλ" (LoL) Well.... Τώρα που το ξανασκέφτομαι... you know what, buddy? Κατά κάποιο τρόπο ήταν

Γιατί ο διεθνισμός (ο κακώς εννοούμενος εδώ και δεκαετίες) και ο εθνομηδενισμός, ΕΙΝΑΙ ο ίδιος, ο Τζωρτζ Σόρρος, αυτοπροσώπως. Δεν το λέω εγώ. Ο Αλαβάνος και ο Καραμπελιάς το λένε (στο λεπτό 09:20 κι έπειτα για τον διεθνισμό, και στο 1:39':15''κι έπειτα, για τον εθνομηδενισμό και τις ΜΚΟ) Απλώς διαβάζουμε ποιες ΜΚΟ χρηματοδοτεί ο Τζωρτζ, και ποιο είναι το... έργο τους, και Τσουπ. Να τος μπροστά μας. Πούντος μωρέ? Νά τος ξανά: Το παρακάτω, το βρήκε μία άλλη κοπέλα και το έθεσε ως ερώτημα στους διοργανωτές της διαδήλωσης "ΑΡΚΕΤΑ" πριν από λίγες ημέρες.
 
Η κοπέλα θυμήθηκε λοιπόν, πως μία σερβική οργάνωση, ονόματι "Otpor" (η οποία συνέβαλε τον Οκτώβριο του 2000 στην ανατροπή του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς) και ένα γεωργιανό φοιτητικό κίνημα ονόματι "Kmara" (το οποίο διαδραμάτισε έναν όχι αμελητέο ρόλο στην κρίση που οδήγησε στην παραίτηση του Σεβαρντνάντζε) μοιράζονται ακριβώς το ίδιο σύμβολο (το ασπρόμαυρο σκίτσο μιας κλεισμένης γροθιάς.. Σου θυμίζει κάτι? Και πού πρόσκειται πολιτικώς, αυτό το κάτι? )

Μαντέψτε όμως και τι άλλο μοιράζονται, εκτός από την παρεμφερή τους συνήθεια να αποκαθηλώνουν ηγέτες. Σωστά. Τον χρηματοδότη τους. Μήπως τελειώνουν εδώ, οι -κυριολεκτικά- διαβολικές συμπτώσεις? Nope. Το «Kmara» σημαίνει «Αρκετά» Μαζέψτε το σαγόνι απ'το πάτωμα, δεν έχω σφουγγαρίσει, γράφω κατεβατά όλη μέρα.

Συνεχίζουμε.

Τα παιδιά της διαδήλωσης “ΑΡΚΕΤΑ”, απήντησαν και σε αυτό ξεκάθαρα, πως δεν έχουν καμμία σχέση, και πως δεν χρηματοδοτούνται από τον Τζωρτζ. Και προσωπικά, τους πιστεύω. Γιατί? 

Διότι κατά την γνώμη μου, ναι, αν είχαν χρηματοδότηση από εκεί, πιστεύω πως θα είχαν και λίγο περισσότερο κόσμο. Λίγο περισσότερο. Γιατί επί της ουσίας, δεν τραβάει στην χώρα ο εθνομηδενισμός, συντρόφια. Τα ξέρετε, μη σας τα λέω.

Από την άλλη, εάν πάει κάποιος να παρατηρήσει την ΜΚΟ, θα σκεφτεί με το δίκιο του "Μα πώς γίνεται να δηλώνει ανοικτά η ίδια η ΜΚΟ, πως χρηματοδοτείται από το Open Society Foundations του Σόρρος, και παρόλα αυτά, να έχει.... μόνο 5 likes στην τελευταία της ανάρτηση, και μόνο 1.284 ακόλουθούς?" Και μάλιστα (πολύ γέλιο) να της γράφει από κάτω σε σχόλιο ένας διαφημιστής "Θέλετε να αυξήσετε τα likes στη σελίδα σας;;; Επικoινωνήστε μαζί μας μέσω της φoρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στο @@@ και ζητήστε να σας στείλουμε δωρεάν 50 likes στη σελίδα σας για να τo δoκιμάσετε" .

Οπότε το κάλεσμα του ΑΡΚΕΤΑ, μπορεί να φαίνεται μέχρι στιγμής, ΜΗ χρηματοδοτούμενο γενικώς, ούτε από ΜΚΟ ούτε από αλλού (όταν & η ίδια η συνονόματη ΜΚΟ δεν φαίνεται να χρηματοδοτείται, προς το παρόν, εκτός και εάν παρουσιάσει σύντομα κάποιο μεγάλο έργο.... κινηματικό?) και για να το πάω ακόμα πιο πέρα, μπορεί πράγματι και ουδείς από τους (αγνώστους σε όλους μας..) υπόλοιπους 70 διοργανωτές, να μην έχουν οι άνθρωποι, ουδεμία σχέση με κάτι τέτοιο όμως οι δήθεν "αντίφα" και οι "αντιρα" τους οποίους έλκουν αυτά τα διεθνιστικά συνθήματα του “ΑΡΚΕΤΑ”, κάνουν την ίδια διχαστική ζημιά. Θα συνεχίσω να ρωτάω: Τι τους θέλετε κολαούζους, μέχρι να το βλέπετε στον ύπνο σας πλέον.

Εδώ θα επιμείνω και στο παρακάτω, το οποίο είναι πολύ κρίσιμο για κάθε χώρα η οποία δεν έχει πρωθυπουργό έναν Πούτιν, ώστε να κηρύξει παράνομη την δραστηριοποίηση ΜΚΟ επί εδάφους της:

Όταν βγαίνεις και κάνεις τόσο επιτακτικό κάλεσμα και δικτυώνεσαι και με άλλους στην προσπάθειά σου να φέρεις εις πέρας κάτι τέτοιο, σε όλη την Ελλάδα, πώς είναι δυνατόν να μην αναφέρεις σε οοολες σου τις σελίδες, ανα την χώρα, αναλυτικά ΟΛΑ τα ονοματεπώνυμα και τα στοιχεία (για να μην πω και το ΑΦΜ και τον αριθμό ταυτότητας) των συνεργατών σου και των συντελεστών? Των ανθρώπων οι οποίοι συντονίζουν και διοργανώνουν το κάλεσμα, ο καθένας στην πόλη του? Και όμως, είναι δυνατόν, δυστυχώς. Αλλά δεν θα έπρεπε να είναι επιτρεπτό. Από κανέναν. Είτε στην αριστερά, είτε στην δεξιά, είτε στον Βορρά, είτε στον Νότο.

Αλλά όχι παιδιά... Είπαμε. Μην κουνιέστε και μιλάτε πολύ. Θα..ανοίξουν οι ασκοί του αιώλου. “Τί τα θες και τα ψάχνεις τώρα, βρε κοριτσάκι μου κι εσύ.. Άστο μη γίνει καμμιά ζημιά και αντί για πεντακόσιους, έρθουν μόνο οι ... μισοί στο Σύνταγμα...”

Μα τέτοια πίεση, για να γίνει τί? Άλλη μια διαδήλωση? Οι ξένοι τους οποίους τους... συμβουλεύεστε, απ' όσο παρατηρώ, συνηθίζουν να λένε "think big". Όχι "Think big headed"

Εφόσον τα συνδικάτα, τα κόμματα (ΟΛΑ ακόμα και τα εξωκοινοβουλευτικά) δεν πρόκειται να καλέσουν ποτέ τον κόσμο ενωτικά, ακομμάτιστα & εθνικοαπελευθερωτικά για να κατέβουμε όλοι με σκοπό να μπούμε στην Βουλή (και όχι να διαδηλώνουμε απ' έξω), ενεργοποιώντας το Άρθρο 120, και να πάρουμε την ζωή και την χώρα μας ΠΙΣΩ με παραδειγματική τιμωρία λαϊκών δικαστηρίων στις δοσίλογες συγκυβερνήσεις, και με Συντακτική Εθνοσυνέλευση με παρόμοιο τρόπο, όπως στην Ισλανδία και ακόμα αυστηρότερα και πιο αποφασιστικά, επομένως, να κάνουμε τί στο Σύνταγμα?
Εφόσον κανένα συνδικάτο, ή κόμμα, δεν θα προτείνει ακομμάτιστη διαδήλωση διαρκείας, έξω από τα Δικαστήρια, ή έξω από τα γραφεία των κομμάτων, (ή έξω από τα ΜΜΕ, σωστά και όχι με καταλήψεις και κατουρήματα) από φόβο, για να μην...συνηθίσει ο λαός να εγκαλεί στην...έδρα του, εκείνους που τον προδίνουν, επομένως,

να κάνουμε τί στο Σύνταγμα?

"Η νέα σας αγωνιώδης προσπάθεια να μαζέψετε εκ νέου κόσμο, για να στρώσετε χαλί στα νεοσύστατα κόμματα της "αποστατούσας αριστεράς" και τους.. φεντεραλιστές φίλους τους, που έφυγαν απ'την Ελλάδα για να... πάνε να..εκδημοκρατήσουν την Ευρώπη, δεν κρύβεται πλέον"

Λοιπόν, μην το κουράζουμε. Τους ανθρώπους που είναι μέλη κομμάτων και το δηλώνουν ανοικτά, χωρίς να κρύβονται, (όπως από την ΛΑΕ και το ΕΠΑΜ και άλλους μικρούς εξωκοινοβουλευτικούς χώρους) όχι απλά τους σέβομαι -και θέλω να πιστεύω πως αυτό είναι αμοιβαίο- αλλά αρκετοί, είναι και φίλοι μου, και συμμετέχουμε τόσα χρόνια σε κοινές δράσεις βοηθώντας έμπρακτα ο ένας τον άλλον. Και όχι μόνο σε..παρελάσεις.

Διότι δεν κρύβονται. Σου λένε "εγώ είμαι εκεί". Καθαρά.

Αλλά το να κινούνται... δίπλα μας κάποιοι άνθρωποι ως δήθεν υπερκομματικοί, και.. ενωτικοί και όλως τυχαίως, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, να διαπιστώνουμε ιδίοις όμμασι, όλα μαζί τα παραπάνω (και τα παρακάτω στις φωτογραφίες από την διαδήλωση) ειδικά στο σημείο που φθάσαμε το 2016, αυτό δεν το βαστάω, πώς το λένε.

--------------

Μέχρι πρόσφατα, άκουγα να αποκαλούν τους ανθρώπους της πράξης, της δράσης, του αυτονόητου, ως "κινηματικούς". Δεν λέω την λέξη 'αλληλεγγύη' μέχρι να την αποκαταστήσουμε αφού την κάψατε κι αυτή. Σιχάθηκα τον κινηματικό χώρο, τα σιχάθηκα όλα. Βαρέθηκα, κουράστηκα, πόσοι Ναπολέοντες? Ποιοι είστε όλοι εσείς οι Ναπολέοντες που ονειρεύεστε να σώσετε την ανθρωπότητα όταν δεν μπορείτε να σώσετε το αυτονόητο? Το αυτονόητο γαμώτο. Ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά του πιάνεται. Αν εσύ ο μεταλλαγμένος νεοαριστερός, και αν εσύ ο παραννοϊκά κολλημένος να επαναλαμβάνεις τις ίδιες πράξεις, περιμένοντας άλλο αποτέλεσμα, αν εσύ αφήσεις στον διπλανό σου, να βρει μόνο ένα ξυρισμένο κεφάλι νεοναζί για να γραπωθεί, ΠΟΙΟΣ θα φταίει?

Παίζετε παρτίδες πινγκ-πονγκ με τα κεφάλια μας, ο μαύρος και ο κόκκινος φασισμός. Ε.. συγγνώμη..' Ολοκληρωτισμός' είναι η σωστή λέξη.

Ποιός σας έδωσε ρε παιδιά, το δικαίωμα να γελοιοποιείτε και να καίτε κάθε διάθεση (αν υπάρχει πιά) για εξέγερση, του ελληνικού λαού (αν υπάρχει πιά και αυτός) οδηγώντας τον από τοίχο σε ντουβάρι και μετά πάλι πίσω?

Επαναλαμβάνω, η επανάληψη μίας πράξης, με τα ίδια ακριβώς λάθος βήματα, περιμένοντας να φέρει διαφορετικό αποτέλεσμα, είναι ο ορισμός της παράνοιας Αλλοτριωμένο ένα μεγάλο μέρος του λαού, το λες. Παρανοϊκό όμως, τον λαό δεν τον λες, και δεν είναι. Απόδειξη: Η επιτυχία, της επιστήμης Χειραγώγησης Των 'Μαζών'.. Αν ο λαός ήταν παρανοϊκός, τότε κανείς δεν θα μπορούσε να τον χειραγωγήσει οδηγώντας τον επί 6+χρόνια στην εξαφάνιση, χωρίς ν'α νοίξει ρουθούνι. Σχεδόν. Μμμ ίσως τελικα συμφέρει να μας αποτρελλάνετε. Ναι.

Βρίζετε όσους δεν θέλουν να έρθουν πιά στο Σύνταγμα. Στις "πλατείες". Ποιούς βρίζετε?

Οι εκατοντάδες χιλιάδες που διαδηλώναμε αντικατοχικά με την σημαία της υπό κατοχή χώρας μας (κι όχι με κομματικές σημαίες λες και πηγαίνουμε αντιπολιτευτικά εν καιρώ ειρήνης) είμαστε ακόμα ΕΔΩ, όσοι επιβιώσαμε, ή δεν μεταναστεύσαμε ακόμη:

Οι μισοί πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, στους ΑΝΕΛ (ουδείς αναμάρτητος, οπότε καλώς βρίζετε) και προδόθηκε η εντολή τους (εξ' ού και η 50% αποχή).

Οι υπόλοιποι διαιρέθηκαν οργανωμένα και άκρως προδοτικά από τα τριάντα πλοκάμια της αριστεράς, και από τα άλλα 85 'εθνικοαπελευθερωτικά' κόμματα και ..μέτωπα των εκατό ανθρώπων, και οι υπόλοιποι, πήγαν στην νεοναζιστική οργάνωση, με απόλυτη ευθύνη της 'αριστεράς'.
Είμαστε ακόμη ΕΔΩ με νωπές τις μνήμες του φιάσκου της εισαγώμενης (και αυτή εκ Γαλλίας) 'εξέγερσης' των 'αγανακτισμένων', οι οποίες ζωντανεύουν, κάθε φορά που βλέπουμε τα μούτρα του Κατρούγκαλου, του Τσακαλώτου, του Βαρουφάκη και των ηγετών των εξεγερμένων της, τότε άνω+κάτω, πλατείας.

Αλλά είπαμε. Δεν μαθαίνουμε και ξεχνάμε και την ιστορία μας, που μας δείχνει πως όλα τα εισαγόμενα απελευθερωτικά..κινήματα, οδήγησαν σε νέες εξαρτήσεις και τελικά σε νέα υποδούλωση, με απλή αλλαγή αφεντικών. Τα ξένα χέρια, πάντα μαχαίρια. Τί άλλαξε τώρα??

Μπορείτε να μου εξηγήσετε λοιπόν, γιατί κάποιοι που τα γνωρίζετε αυτά, και καμώνεστε τους αριστερούς πατριώτες, επιμένετε να σέρνετε μαζί σας, ως ουρά και τους διεθνιστές παγκοσμιοποιητές κομματικούς φίλους σας, οι οποίοι (εις τα κόμματα της αριστεράς) σέρνουνε με της σειρά τους, ως ουρά και τους εθνομηδενιστές παρέα? Γιατί επιμένετε ΝΑ ΜΗΝ αποκλείετε τους εθνομηδενιστές ΜΑΖΙ με τους νεοναζί, από τον χώρο των διαδηλώσεων όπου καλείτε το 50% της αποχής για να ξαναγεμίσει το Σύνταγμα?

Τελικά, τους θέλετε τους απέχοντες εξαθλιωμένους? Αυτοί σας.. θέλουν? Τα παιδιά τους, τα θέλετε? Αυτά, σας... θέλουν? Ή μήπως τους βλέπετε όλους αφ' υψηλού και επειδή οι γονείς τους αμάρτησαν και είχαν πάρε-δώσε με το ένοχο δίδυμο των ΝΔ+ΠΑΣΟΚ, άρα θα πρέπει και αυτά να ..παιδεύουσι εξαιτίας των αμαρτιών των γονιών τους. Και τα παιδιά των ΚΚΕδων και των Συριζαίων και των Άναρχων? Ξέρω ξέρω. Τα παιδιά πάνε στον Παράδεισο, και τα παιδιά των 'αριστερών', πάνε όπου θέλουν..

Αν οι απέχοντες γούσταραν ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ΜΑΕ κτλ και Χ.Α., τότε απλούστατα, δεν θα απείχαν. Οι απάτριδες και οι συνεργάτιδες των ναζί, δοσίλογες συγκυβερνήσεις, αυτοί στέλνουν όλη την επαρχία,ειδικά, προς την Χ.Α. Με το ζόρι. Ενώ βλέπετε, πως παρά την εξάχρονη κρίση, δεν τους θέλει ο κόσμος, εντούτοις, εσείς εκεί. Εκεί. Όλοι σας, σε ολόκληρη την Ευρώπη, τους προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες. Και αυτήν την..καμπάνα, την κρούω τόσα χρόνια.

Βέβαια, πιστεύω έτσι που πάμε, του χρόνου δεν θα ακουστούν ούτε οι μισές καμπάνες από αυτές που ακούστηκαν παραδοσιακά φέτος, στον Επιτάφιο και στην Ανάσταση (Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο) Δύο ανταποκρίσεις είχα φέτος, η μία από Πρέβεζα, ή άλλη από λίγα χιλιόμετρα μακρυά απ'το Ναύπλιο. Μπήκε πρωτοφανές φίμωτρο μου είπαν, και στις καμπάνες, εκεί όπου έχουν κοντά hot-spot, για να μην προσβληθούν λέει οι αλλόθρησκοι μετανάστες/πρόσφυγες, στο άκουσμά τους.

Εγώ ξέρω, όταν μένω σε φίλους ή συγγενείς, σέβομαι τις συνήθειές τους, ακόμα και εάν πρέπει να κυκλοφορώ με 40 μέγεθος παντόφλες σαν τη φώκια, (&να μην ταιριάζει και το χρώμα τους με τα ρούχα μου, ένα δράμα) για να μην τους ακουμπήσω τα παπούτσια μου, στο πάτωμά τους.

Και κάθε φορά που πηγαίνω στην Ινδία (στον ύπνο μου) πάντα σέβομαι τα ήθη, τα έθιμα, την θρησκεία τους, τα ιερά τους και τις πολιτισμικές και κοινωνικές τους συνήθειες. Ποιος δεν σέβεται το Κάμα Σούτρα? Αυτό έλειπε να ζητήσω κι αποκαθήλωση της θεάς Κάλι, επειδή είμαι χριστιανή σε αλλόθρησκη χώρα. Γιατί να προσβληθώ? Αν εκείνη δεν έχει θέμα, εμένα τι με νοιάζει? Αλλά τι να λέμε. Τα χιλιοειπωμένα. Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκατε...'αριστερούς', ή μάλλον ψευτοαναρχικούς Ινδούς, για να λουστείτε την δική σας υποτέλεια και υποκρισία, όταν θα σας κοιτάνε με εμετική λατρεία και θα επιβάλλουν φασιστικά στους συμπατριώτες τους, να μην εξασκούν τα ήθη, τα έθιμα και τις λατρείες τους, μπροστά σας, μην τυχόν και... προσβληθεί η αθεΐα σας. Και να σας κοιτούν με ζωγραφισμένα δολαριάκια στα μάτια.

Αλήθεια, Τι απήχηση σε αριθμούς, έχουν όλα αυτά τα γκρουπούσκουλα των "ανοικτών συνόρων" και του "δεν υπάρχουν πατρίδες" στην Ελληνική κοινωνία? Την ελαχιστότατη απήχηση, όπως άλλωστε, ομολογείται αφοπλιστικά και από τους Αλαβάνο-Καραμπελιά, στο βίντεο που παρέθεσα πιό πάνω. Διότι ο ψηφοφόρος του Σημίτη, του Βενιζέλου, του Παπανδρέου κτλ, δεν ήταν εθνομηδενιστής. Μη-δεν-ιστής σκέτος ήταν: Να περνάμε καλά, να το παίζουμε αριστεροί σοσιαλιστές εκ του ασφαλούς με γεμάτη και τη δεξιά, και την αριστερή μας τσέπη.

Πόσοι εξ' ημών, συναντήσαμε γνωστούς μας σε δίλημμα, τις περιόδους των κατοχικών εκλογών, οι οποίοι ταλαντεύονταν "να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, ή Χ.Α.?"? Ελάτε πείτε την αλήθεια. Πάρα πολλοί. Γιατί αυτό που τους έκαιγε, ήταν το να βγει ‘αντιμνημονιακή’ κυβέρνηση, αλλά δεν ήθελαν τους εθνομηδενιστές της αριστεράς.

Γι'αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μικρός Άλεξ, πότισαν το λόγο τους με δυό κουταλιές της σούπας 'πατριωτισμό', πέντε κουταλιές της σούπας ΠΑΣΟΚ, ογδόντα κουταλιές της σούπας Αντρέα Παπανδρέου σε μιά χύτρα γεμάτη μπανανό/φ-λ-ουδες ελπίδες, αυγατισμένες με αλήθειες και ψέμματα κι έτοιμη η σούπα που τους εξέθρεψε για να..φθάσουν στην εξουσία. Και μετά, άρχισαν τα σούπα-μούπες κι εμείς "να σπάμε κούπες για τα λόγια που'πες"
.
ΑΡΚΕΤΑ με τους διεθνοσωτήρες, αρκετά. Ευτυχώς, απλοί φυσιολογικοί άνθρωποι χωρίς μεγαλοϊδεατισμούς, υπάρχουν ακόμα, έστω και λίγοι για να μας προσγειώνουν, αλλιώς θα είχαμε σαλτάρει. Εντελώς.

Λοιπόν. Όσοι ήταν στην ΣΟΚ (Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων, & στο Συντονιστικό των Αγανακτισμένων 2011 κτλ) υποχρεούνται να εξηγήσουν δημοσίως, επωνύμως, αναλυτικά, και εγγράφως, στο τί συνέβη και τί πήγε στραβά εκεί, στο πώς και γιατί "έκλεισε το μαγαζί", ποιοι το απενεργοποίησαν, και πώς διοχετεύθηκε ο μισός κόσμος της ΣΟΚ, στον ΣΥΡΙΖΑ και ο άλλος μισός στο ΕΠΑΜ, για να φθάσουμε τελικά, να αποδεκατιστεί εντελώς.

Και να μας απαντήσουν οι.. κινηματίες διοργανωτές του ΑΡΚΕΤΑ, ποιός τηλεβόας, καταβρόχθισε τα Συνθήματα που είχαν συμφωνήσει να ακουστούν για να περάσουν τα αντισυστημικά μηνύματα αλλαγής του ψευδοδημοκρατικού πολιτεύματος μαζί με άλλα... πιό πατριωτικά και πιό επικύνδυνα, από το.. "Πανανθρώπινη 'Λευτεριάααα", "Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι Γάλλοι ξανά..." "Μας πνίγουνε..να ζήσουμε ξανά..." και άλλες τέτοιες συλλογές του ποιητή Φαμφάρα

Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, δεν μ' ενδιέφερε ποτέ, έτσι όπως την εννοούσαμε από παιδιά. Τι να μας αρέσει δηλαδή, όπως αποδείχθηκε με τον εφιαλτικότερο τρόπο, από τις συμμορίες των 300 με τους αναπληρωματικούς τους?

Μ' ενδιαφέρει όμως,όπως μας ενδιαφέρει όλους, να μάθω, αν και ποιος την διαβρώνει σιγά σιγά, αυτήν την αντίσταση του Ελληνικού λαού, όπως η υγρασία τα τοιχώματα του σπιτιού μας.

---------------

ΟΠΟΙΟΣ μου πει μετά από 6 χρόνια της πιό ασύλληπτης καταστροφής μετά κι απ'τον Β'Π.Π., πως δεν αντιλαμβάνεται το, γιατί οφείλει να αποπέμπει αμφότερους τους εμφυλιοπολεμικούς εθνομηδενιστές και τους ναζί, από κάθε διοργάνωση διαδηλώσεων ενάντια στο καθεστώς,

ΟΠΟΙΟΣ προφασίζεται πως δεν αντιλαμβάνεται ότι η ΚΥΡΙΑ σημαία για ΟΛΟΥΣ, στο ΕΑΜ, ήταν η σημαία της χώρας, την οποία πήγαιναν για να ελευθερώσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και όχι για να κάνουν...αντιπολίτευση στους Τσολάκογλου, μερικά κομματάκια λαού, -ή για να αντικαταστήσουν τους Τσολάκογλου με άλλους Τσολάκογλου- (Άλλωστε εάν θέλεις ν’απελευθερώσεις π.χ. την σκλαβωμένη Γαλλία, θα σηκώσεις ως κύρια σημαία, πρώτα την Γαλλική, εάν θέλεις ν’ απελευθερώσεις την Ισπανία, θα σηκώσεις την Ισπανική,εάν θέλεις να απελευθερώσεις το Ιράν, την Ιρανική κ.ο.κ. Αν σηκώνεις μονάχα την σημαία της ΛΑΕ και της ΠΛΕΥΣΗΣ, τότε μάλλον θέλεις ν’ απελευθερώσεις την ΛΑΕ και την ΠΛΕΥΣΗ Είναι και αυτός ένας ευγενής στόχος, τ’ ομολογώ)

ΟΠΟΙΟΣ ξαναπεί πως δυσκολεύεται να κατανοήσει το πόσο ευκολότερο (και πόσο...επιθυμητό&από ποιούς) είναι σε μία πανευρωπαϊκώς, ή..'παγκοσμίως' συντονισμένη διαδήλωση/εξέγερση να επιβληθούν εις τους εξεγερμένους λαούς κάποιοι έτοιμοι/προκάτ ηγέτες και φεντεραλιστές "της ενωμένης και...εκδημοκρατισμένης Ευρώπης" τους οποίους, θα είναι πρακτικά αδύνατον να τους ελέγξουν από πριν...

ΤΟΤΕ το μόνο που θα παίρνει ως απάντηση από' δω και 'μπρος, δεν θα είναι το (πάλι) δέκα χιλιόμετρα κείμενό μου.

Αλλά το "Σούζυ, τρως..! Και ψεύδεσαι, και τρως!"


Nadia MacLeod

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου