Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ!!!!

Ντίνα Κοέδρου


Χωρίς κομπιούτερ από προχθές, καθότι έχει αποφασίσει τώρα τελευταία να κάνει τα δικά του, άργησα να αναρτήσω ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, όπως κάνω κάθε εβδομάδα, από τον Σεπτέμβριο του 2014 που αρχίσαμε την συλλογική μας δραστηριότητα στο ειρηνοδικείο Ιλίου, για τον αγώνα ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

Λοιπόν, η καινούργια ταφόπλακα που έπεσε προχθές με την ψήφιση του νομοσχεδίου, φέρνει και όλα αυτά που φωνάζουμε από τότε, στην πράξη πλέον και όχι βασισμένα στα λόγια τα δικά μας. 

Λίγο να ασχοληθεί ο καθένας μπορεί να δει ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ούτε καν η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ που η Συριζα-Ανελ κυβέρνηση έκοβε τις φλέβες της ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ.

Όποιος επιμένει να διατηρεί τις αυταπάτες του, όποιος δεν βλέπει ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ που χάθηκε το 2010, η μαύρη χοάνη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ως συνέπεια αυτών, θα μας καταλήξουν πρόσφυγες στον τόπο μας, είναι ταυτόχρονα και παιδοκτόνος γιατί με την παραίτηση του, θυσιάζει τα παιδιά του.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι άμεση ανάγκη, είναι προσωπική ευθύνη και απαιτεί συμμετοχή και συλλογικότητα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Η ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 3.30μμ με 5.00μμ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!

(α.. και μη ξεγελιέστε από τους λίγους αναρτημένους πλειστηριασμούς, έχουν μείνει πολύ πίσω πολλοί, που με την αποχή των συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών, δεν έχουν γίνει, με αποτέλεσμα να "σκάσουν μύτη" ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε ειρηνοδικείο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου