Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Καλεσμα ...Διεξόδου!

Εκδήλωση


Κάτοικε Πετρούπολης, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων – Κάματερου

Γείτονα/γειτόνισσα

Σε καλούμε Κυριακή 23 του μηνός, ώρα 7μμ στο Α’ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων να μιλήσουμε για το μέλλον μας, ως πολίτες και ως άνθρωποι, μέσα στην κατάσταση που μας έχουν επιβάλει να ζούμε οι ξένοι δυνάστες από κοινού με την εγχώρια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία.

Σε καλούμε να μιλήσουμε για τη υποπληρωμένη ή απλήρωτη εργασία σου, για το μαγαζί σου που έκλεισε ή με το ζόρι τα βγάζει πέρα, για τις κοινωνικές σχέσεις που άφησες να καταρρεύσουν γύρω σου, για την ασφάλιση που σου φαίνεται μακρινό όνειρο.

Για τα πτώματα που ξεβράζονται στις παραλίες και το ποτάμι των εξαθλιωμένων ανθρώπων που έχει κατακλύσει τη χώρα και μάταια ψάχνουν δρόμο για να φύγουν χρόνια τώρα.

Η ντόπια και ξένη ολιγαρχία έχει βαμμένα τα χέρια της με αίμα. Των συνταξιούχων, των αρρώστων, των αστέγων, των ανθρώπων που δεν άντεξαν την πίεση και δεν είναι πια κοντά μας από σωματική κατάρρευση ή από το δικό τους χέρι.

Το χειρότερο είναι πως μας έχουν κάνει να πιστέψουμε πως δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο και πως πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να ελπίζουμε πως και αν πεθάνει ο δίπλα εμείς-ίσως-επιβιώσουμε.

Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Η κατάληξη της χώρας και των ζωών μας είναι αποτέλεσμα της υλοποίησης συγκροτημένου σχεδίου των «εταίρων» μας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ σε αγαστή σύμπνοια με το ντόπιο μεγάλο κεφάλαιο, άμεσα και ζωτικά συνδεδεμένο με τη διεθνή πλουτοκρατία.

Αυτοί έχουν δρομολογήσει τον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού, σε συνδυασμό με τις εκατόμβες των θυμάτων των πολεμικών αναμετρήσεων που οι ίδιοι δημιούργησαν και τροφοδοτούν, για να εξασφαλίσουν τη κερδοφορία των επιχειρήσεων τους μέσω του μηδενισμού της εργατικής μας αξίας.

Αυτοί έχουν δρομολογήσει την εξαφάνιση της πατρίδας και τη μετατροπή της στο τουριστικό θέρετρο του ανεπτυγμένου κόσμου.

Για να μας μετατρέψουν σε μία μάζα άβουλων «ανθρώπων» χωρίς χαρά, χωρίς συναίσθημα, χωρίς θέλω και πιστεύω, χωρίς ίχνος πραγματικής ζωής και ανθρωπιάς.

Για να διαιωνίζουν την εξουσία τους πάνω μας με τον τρόμο και τη θλίψη.

Γιατί δεν θέλουν πλέον μόνο τις ζωές μας αλλά και τις ψυχές μας.

Θα τους αφήσεις;

Έλα να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να ορίσουμε τη ζωή μας ως λαός.

Έλα να προσπαθήσουμε μαζί να μην πάει άλλη μια πρωτοβουλία χαμένη.

Ο Κολοκοτρώνης είχε πει:

«Είδα στον ύπνο μου το Θεό και μου υπέγραψε σε συμβόλαιο την ελευθερία της Ελλάδος. Και ο Θεός δε παίρνει την υπογραφή του πίσω».




Η Σφήκα: Εκδηλώσεις




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου