Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η αριστερά είναι στάση ζωής!!

Μάνος Μαυρεδάκης


Δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι τα πράγματα άλλαξαν μέσα σε λίγες μέρες, είναι λογικό πολλοί να αναρωτιούνται μήπως αυτό ετοιμαζόταν από καιρό, δηλαδή μια υποτιθέμενη επίθεση στη ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτό θα ήταν η εύκολη επιλογή το πιστεύουμε και πάμε παρακάτω, όμως ας σκεφτούμε λίγο, για ποιο λόγο να επιτεθεί κάποιος στη ζωή Κωνσταντοπούλου; Είναι η βόμβα που θα διαλύσει το σύστημα; Όχι βέβαια! Κανένας από μόνος του δε μπορεί να κάνει τίποτα!

Αντιθέτως με όλα αυτά εγώ βλέπω άλλη μια υπόγεια στήριξη στο σύστημα, καθώς οι μνημονιακοί αλωνίζουν χωρίς να βρίσκουν μπροστά τους κανένα εμπόδιο.

Διάβασα για τις επιθέσεις από μεριά της πλεύσης σε μελή της Ανταρσυα με κατηγορίες χωρίς στοιχειά να εξαπολύονται χωρίς ντροπή!!!

Έτσι πολεμάτε το σύστημα εκεί στην πλεύση;; Συκοφαντώντας ανθρώπους από τα κανάλια της παραπληροφόρησης? Κάποτε είχαμε νιώσει όλοι περήφανοι για την στάση σας εκεί, όμως μετά έγινε το δεύτερο σπίτι σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας ‘’αρχηγός’’ δε μπορεί να σταθεί μόνος του, έτσι και η επικεφαλής της πλεύσης είχε από κάτω της τόσους ανθρώπους που στελέχωναν και στήριζαν το κόμμα, υποτίθεται ότι ήμασταν μια γροθιά, άλλα μόνο στα λόγια.

Δε θα αναφερθώ σε πράγματα που δεν γνωρίζω δε θα ήταν έντιμο από μεριά μου, μπορώ όμως να μιλήσω για αυτά που ξέρω και για αυτά που εγώ προσωπικά βίωσα, κοντά έναν χρόνο τώρα που στηρίζω τη ζωή Κωνσταντοπούλου χωρίς φυσικά να την γνωρίζω προσωπικά αλλά έχοντας εντυπωσιαστεί από την αλύγιστη στάση της ενάντια στο σύστημα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη εγκατέλειψα κάθε παλαιότερη πολιτική μου δράση για να ενταχθώ στη πλεύση, εκεί βεβαία κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται,περίμενα να βρω συντρόφους και δε βρήκα τίποτα, με τους μονούς ανθρώπους που ήρθα κοντά ήταν τα παιδιά από την ομάδα που ήμουν στο face book (και με αυτούς θα συνεχίσω)

Δεν είδα καμιά οργάνωση παρά μόνο βιντεάκια στο you tube δεν είδα καμιά επαφή με τον κόσμο και καμιά προσπάθεια ώστε το κίνημα να πάει μπροστά και να μπορέσει να παλέψει για αυτά που εκπροσωπεί, το μόνο που είδα είναι ότι το κίνημα που εμπιστεύτηκα έγινε μια βιτρίνα για να μας βλέπουν και όχι να μας αγγίζουν, συγκεκριμένα για να τους βλέπουν γιατί έτσι λειτουργεί δυστυχώς, ως μέσω προβολής για κάποιους.

Για μένα τα πράγματα είναι απλά θα στηρίξω τους συντρόφους μου και δεν θα τους αφήσω στα σκυλιά και ας οργιάζουν με τσιρίδες και γαβγίσματα αυτές τις μέρες, έχουμε ζήσει και χειρότερα.

Είμαι αριστερός και δεν έχω καμιά δουλειά με ξεκατινιάσματα στα μέσα της παραπληροφόρησης, θα συνεχίσω αυτό που κάνω με ζήλο έξω από την πλεύση, στους δρόμους!! Γιατί εκεί δίνονται οι αγώνες και όχι σε αναρτήσεις στο tweeter η στο face book.

Η πλεύση μιλάει πλέον μέσα απτό άνδρο της παραπληροφόρησης η αρχηγός της δηλώνει ότι είναι πολίτης... οι πολίτες δε μιλούν από καρέκλες λερωμένες με ψέματα και συκοφαντίες, με μεγάλη λύπη διαπίστωσα ότι δήλωσε αριστερή τώρα, όταν είδε την καταστροφή να έρχεται. αριστερός η είσαι η δεν είσαι, δεν είναι ούτε το τελευταίο όπλο που διαθέτουμε ούτε το κύκνειο άσμα κανενός, η αριστερά είναι στάση ζωής και ένας συνεχόμενος αγώνας για την κατάκτηση και την διατήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κάθε τομέα.



Μάνος Μαυρεδάκης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου