Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Συνέργεια στο έγκλημα...

Λίλα Μήτσουρα


Δεν έχουν σκοπό να σε σώσουν, μη παραμυθιάζεσαι. Μην αφήνεσαι να σε παραμυθιάζουν να σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όταν τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά δεν χρειάζονται οικονομολόγοι για να σε βοηθήσουν. Με απλά μαθηματικά του δημοτικού το λύνεις το πρόβλημα.

Ένα και ένα κάνουν δύο. Δεν σου χρειάζονται εξισώσεις και συναρτήσεις ούτε ανώτερα μαθηματικά για να δεις τι παίρνεις και τι δίνεις και τι πρέπει να κόψεις, ούτε κανένα θεώρημα θα σε σώσει. Μόνο μερικές προσθαφαιρέσεις και λίγη ντομπροσύνη.

Στέκεσαι απέναντι από το λαό και λες την αλήθεια με το χέρι στη καρδιά. Τίμια και ξάστερα!! Τέλος!!! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες για να καλύψεις τη προδοσία και να πείσεις τους αφελείς, εγώ τους λέω ηλίθιους!!!

Γιατί αν πιστεύουν ότι με τους φόρους και τις περικοπές σε όλα σωζόμαστε τότε μιλάμε για ηλιθιότητα σε επικίνδυνο βαθμό!!!

Γιατί αν πιστεύεις ότι 941 σελίδες με μέτρα, μέτρα που αφορούν μόνο τη μικρομεσαία τάξη όμως, θα σώσουν την χώρα, τον λαό, τότε επικίνδυνος είσαι εσύ που τους πιστεύεις κυρίως!!!

941 Σελίδες με μέτρα που αμφιβάλλω αν πρόλαβαν να τα διαβάσουν, 941 σελίδες με μέτρα,από αυτά που είχε υποσχεθεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλα!!!

Καταπίνεις αμάσητο ότι σου λένε γιατί??? Γιατί φοβάσαι να παραδεχτείς ότι έμεινες ξεκρέμαστος από αυτό που πίστεψες!!!

Κυβερνητική αλητεία και αντιπολιτευτική συνεργία στο έγκλημα που συντελείται σε έναν ολόκληρο λαό!!! Αλλάζουν αρχηγό στην αντιπολίτευση και νομίζουν ότι διαγράφονται όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει!!!

Όλοι τους έχουν υπογράψει τη προδοσία αυτή!! Και δεν υπάρχει καμία κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να γίνει η κάθαρση τους. Κάθε Έλληνας με μνήμη θα θυμάται πάντα ποιοι κατέστρεψαν την πατρίδα του!

Και θα θυμάται επίσης σε ποιους βρήκαν υποστηρικτές. Ποιοι τους έδωσαν λευκή επιταγή για να σκλαβώσουν να πουλήσουν έναν ολόκληρο λαό!!!

Επέλεξαν να βλέπουν ανθρώπους να ψάχνουν σε κάδους απορριμάτων για να βρουν λίγη τροφή, επέλεξαν να βλέπουν άστεγους, να βλέπουν ανθρώπους να πεθαίνουν δίχως αξιοπρέπεια γιατί έχουν ρημάξει την υγεία.

Επέλεξαν να βλέπουν παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία στην Ελλάδα του 2017!!!

Είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε όλοι τις επιλογές μας σαφέστατα. Και δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι το ίδιο ή να πιστεύουμε όλοι τα ίδια. Και δεν ξέρω αν είμαι εγώ τρελή ή οι άλλοι που έλεγε και ο Αϊνστάιν, αλλά σίγουρα με μερικούς είμαστε απέναντι.

Και να σου πω κάτι ακόμα? Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί γιατί έτσι η ηλιθιότητα και η στενομυαλιά προσωποποιήθηκαν!!!

Και η προδοσία επίσης,απέναντι στον συνάνθρωπο τους νομίζοντας ότι μένουν πιστοί στην ιδέα της Αριστεράς.

Δεν έχω τίποτα εναντίον των ηλιθίων, αντιθέτως τους λατρεύω, αλλά τους εκ γενετής.

Τους άλλους τους απεχθάνομαι γιατί είναι επιλογή τους! Ήταν και είναι επιλογή τους να υποστηρίζουν αυτούς που μας ξεπουλάνε όσο όσο.

Και είναι δική μου επιλογή να μη θέλω ούτε τη καλημέρα από ανθρώπους που δεν έχουν το πολιτικό ήθος να αντιπαρατεθούν με πολιτικό λόγο παρά μόνο να προκαλούν και να θίγουν μπορούν.

Στέκομαι απέναντι από όλους αυτούς όχι γιατί έχουμε διαφορετικές πολιτικές απόψεις, αλίμονο, αλλά επειδή δεν έχουν πολιτικό ήθος, και κοινωνική ευαισθησία.

Στέκομαι απέναντι σε όσους βγάζουν κακιούλες για να κρύψουν το έλλειμμά τους.

Στέκομαι απέναντι σε όσους βαφτίζουν ένα ακόμα πιο εγκληματικό μνημόνιο, αναγκαία μέτρα για την σωτηρία μας, γιατί καταπίνουν το ψέμα αμάσητο και θέλουν να το καταπιώ και γω!!

Χώρια τα στέρφα από τα γαλάρια λοιπόν. Οι υποστηρικτές του εγκληματικού αυτού μνημονίου είναι απέναντι μου.

Είναι συνεργοί στο έγκλημα απλώς. Δεν νομίζω να χρειάζεται ανάλυση γιατί είναι έγκλημα έτσι? Δείτε τις περικοπές και τους φόρους και θα το καταλάβετε μόνοι σας.

Κάποιοι,επιδιώκουν τον αφανισμό του Ελληνικού λαού και μια μερίδα του ελληνικού λαού τους υποστηρίζει. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.΄Τέλος!!!!



Λίλα Μήτσουρα: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου