Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο εφιάλτης, του γερμανικού lebensraum, στην πόρτα της Ελλάδας!

Του Κώστα Γιαννιώτη


Λέγεται ότι λίγο καιρό πριν ξεκουμπιστεί απ` αυτόν τον κόσμο ο Γκέμπελς είχε ξεστομίσει τη φράση... «Όταν ξαναγυρίσουμε, η γη θα τρέμει»!

Και φαίνεται πως τη φράση του αυτή την εγκολπώθηκαν οι απόγονοί του και βάλθηκαν να πραγματώσουν τον εφιάλτη!

Όπερ και εγένετο! Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ στήθηκαν μέσα σε πανηγύρια και διθυράμβους!

«Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», ακούγεται και ξανακούγεται, με την πρώτη ευκαιρία, από χείλη πολιτικών, που άλλοι απ` αυτούς κομπορρημονούν ότι είναι αριστεροί κι άλλοι ότι ανήκουν στο... «δημοκρατικό τόξο»!!

Έλα όμως που τα ίδια λέει και η ΧΑ που δεν ανήκει στο... «τόξο» τους!

Ή ανήκει και δεν μας το λένε;

Τελικά τι είναι όλο αυτό το συρφετολόι που αποτελεί τον κορμό του πολιτικού προσωπικού του τόπου μας;

Ας το εξετάσουμε μέσα από τα γεγονότα και την πραγματικότητα.

Την ώρα που η Τουρκία αναπτύσσει ραγδαία την πολεμική βιομηχανία της και, κατ` επέκταση, την πολεμική μηχανή της, οι ντόπιοι «κυβερνώντες» πιστοί στο δόγμα «ανήκομεν εις την Δύσιν» –ένα δόγμα που ακολουθεί σαν κατάρα αυτόν τον τόπο από τη δεκαετία του `50- προσδοκούν τη βοήθεια, την αλληλεγγύη, και τη στήριξη των «συμμάχων» τους.

Επαναπαυμένοι στην πολιτική κατευνασμού του Ερντογάν και στις δακρύβρεχτες κορόνες περί... «υπεράσπισης των... ευρωπαϊκών συνόρων» περιμένουν την κίνηση των «συμμάχων» τους που θα τρομάξει τον Ερντογάν!!

Σε αναμονή της «συμμαχικής» στήριξης ρήμαξαν την πολεμική βιομηχανία της χώρας μας, με εντολές της τρόικας, των... «θεσμών» που υπηρετούν τυφλά!

Και οι «εταίροι» τους, τούς αντάμειψαν για την προσήλωσή τους στις εντολές τους!

Ο Τραμπ, παρακάμπτοντας τις αντιρρήσεις του κογκρέσου, εφοδιάζει τους Τούρκους με F-35, παρά τα καουμποϊλίκια περί εμπάργκο!

Τα πρώτα 6 απ` αυτά τα μαχητικά θα παραδοθούν τον Ιούνιο και οι πρώτοι Τούρκοι πιλότοι εκπαιδεύονται ήδη στην Αμερική!

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της Γερμανίας έδωσε την άδεια στη γερμανική βιομηχανία Thyssen Kroup Marine Systems (TKMS) για την πώληση 6 υποβρυχίων κλάσης 214, γεγονός ότι ανατρέπει άρδην την αμυντική υπεροπλία που διαθέτει η Ελλάδα μέχρι αυτή τη στιγμή!

Ας μη διερωτάται κανείς για την αντίδραση της κουστωδίας, που αποτελεί το πολιτικό προσωπικό αυτής εδώ της χώρας!

Αυτοί εξακολουθούν –σκυφτοί- να προσκυνούν τα αφεντικά τους και να ελπίζουν στο έλεός τους!

Ελπίζουν(;) ότι τελικά οι «σύμμαχοι» έχουν για ξεπάστρεμα τον Ερντογάν και θα γλιτώσουν οι ίδιοι το πικρό ποτήρι της αντιπαράθεσης μαζί του!

Έχουν διαβάσει έστω και μια σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας, για να πληροφορηθούν για το ναζιστικό δόγμα του lebensraum (θεωρία του «ζωτικού χώρου») που αποτελούσε την κορωνίδα της ναζιστικής θεωρίας;

Γιατί να την εγκαταλείψουν οι απόγονοι του Χίτλερ, τώρα που έχουν διαμορφώσει όλες εκείνες τις συνθήκες που τους ευνοούν;

Ναι! Θέλουν να ξεπαστρέψουν τον Ερντογάν, να τεμαχίσουν την Τουρκία και να μοιραστούν τα «ιμάτιά» της! Και θα το κάνουν!

Πριν όμως απ` αυτό θα τον εξοπλίσουν και θα τον στρέψουν εναντίον μας!

Αφού πρώτα φρόντισαν να μας εξουθενώσουν οικονομικά και να διαλύσουν κάθε κρατική δομή, τελικά θα εξοπλίσουν τον Ερντογάν να ολοκληρώσει το έργο τους!

Έτσι ώστε δυο κράτη εξουθενωμένα και καθημαγμένα από έναν πόλεμο να είναι εύκολα θύματα του... «ειρηνοποιού» που θα επέμβει την κατάλληλη στιγμή!

Για να εκπληρώσουν το όνειρό τους για έξοδο στη θάλασσα, στη Μεσόγειο, χωρίς οι ίδιοι να έχουν.. «ξοδέψει» ούτε έναν δικό τους στρατιώτη!

Για να εκπληρώσουν το όνειρο των προγόνων τους! Το δόγμα του lebensraum !

Τελικά οι πολιτικοί αυτού εδώ του τόπου είναι ηλίθιοι ή γνώστες της πραγματικότητας και επομένως εξωνημένοι και προδότες;

Όποιο κι από τα δύο να ισχύει, είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τη χώρα!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου