Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Το δημοψήφισμα και οι Illuminati

Του Χρήστου Σιούλα


Από εκεί που δεν το περιμένεις πάντα έρχεται. Και όποιος δεν γνωρίζει καλά τα πράγματα και την σημερινή τακτική και φιλοσοφία του ΚΚΕ, δεν περίμενε αυτήν την στάση του για τις ιδιωτικοποιήσεις και μάλιστα του πιο βασικού τομέα της έλλάδας, του τομέα της ενέργειας. Της ΔΕΗ δηλαδή!!

Ο Ιλουμινάτος του Περισσού ξαναχτύπησε. Ανέλυσε την κατάσταση μαρξιστικολενινιστικά και με την σοφία του μεγάλου Γκουρού απεφάνθη!!

Σε συνθήκες που ο λαός δεν έχει την εξουσία και τα μέσα παραγωγής ανήκουν στο μεγάλο κεφάλαιο, μια ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι λογική και σύμφωνη με τους νόμους του κεφαλαίου....

Επομένως συνεπώς και τι να λέμε…. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!!!!

Για δημοψήφισμα λοιπόν δεν γεννάτε λόγος και το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συναινέσει να γίνει κάτι τέτοιο. Δημοψήφισμα δηλαδή, όχι ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, και σε εμάς λόγος δεν πέφτει!!!

Κόφτε το λαιμό σας η ψηφίστε ΚΚΕ να σας σώσουμε, δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ο μεγάλος διανοητής του Περισσού. Και σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!! Συμπλήρωσαν έγκυροι κύκλοι, του πολιτικού του περιβάλλοντος!!

Τα λόγια δεν είναι αρκετά, για την ανάλυση μιας τέτοιας σοφής και υπεύθυνης θέσης του πρώτου την τάξη Μέγα αναλυτή και διανοητή, του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Εδώ χρειάζονται μπινελίκια, πολλά μπινελίκια, μπινελίκια να γεμίζει το στόμα σου δηλαδή!! Και μην μας πει κανείς Αντικομουνιστές. Γιατί μόνο κομμουνιστές δεν είναι πια εκεί στον Περισσό

Μια σέκτα Ιλουμινάτων είναι που χρειάζεται άμεση αποκαθήλωση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου