Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Πανούσης: Έρχονται νέες ανεξαρτητοποιήσεις - «Δεν ξέρει πού πηγαίνει» η ηγεσία

Πολιτική


Και ενώ λίγες ώρες έχουν περάσει από την ανεξαρτητοποίηση του Σπύρου Λυκούδη και την αποχώρηση της Μεταρρυθμιστικής Τάσης από την ΔΗΜΑΡ, η Αγ. Κωνσταντίνου μοιάζει με καζάνι που βράζει. Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης στα ¨Παραπολιτικά¨ έκανε για άλλη μια φορά αιχμηρές δηλώσεις κατά του Φώτη Κουβέλη ενώ προανήγγειλε και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις.

Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Φώτη Κουβέλη στην προεδρία της δημοκρατίας δήλωσε: «Αν ο Κουβέλης θέλει να πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ξαναβάλει και την ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Δεν συμφωνώ, αλλά αυτό έχει πολιτική λογική. Αλλά το πάω εγώ Πρόεδρος δίνοντας παράταση στην κυβέρνηση κι εσείς καλή τύχη ...δεν μπορώ να το καταλάβω».

Ο Γιάννης Πανούσης δεν έμεινε εκεί καθώς προανήγγειλε και νέες ανεξαρτητοποιήσεις λέγοντας «Εντός των ημερών θα έχουμε και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις» και συμπλήρωσε «όλα αυτά συμβαίνουν διότι η ηγεσία του κόμματος δεν ξέρει τι θέλει, δεν έχει στρατηγική και στίγμα, δεν ξέρει που πηγαίνει».

Ωστόσο ο Γιάννης Πανούσης υπεράσπισε σε ερώτημα που του έγινε και την επιλογή του Σπύρου Λυκούδη να αποχωρήσει λέγοντας «Την απόλυτη ευθύνη φέρει η ηγεσία του κόμματος γιατί δεν μας λέει τι θέλει να κάνει. Ως άνθρωποι και ως πολιτικοί ο καθένας έχει την ιστορία του, το κύρος του και το ήθος του, όμως το έχω ξαναπεί η ΔΗΜΑΡ είναι το κόμμα του Κουβέλη και λειτουργεί σαν να είναι μόνος του»

Aπό το LEFT 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου