Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη καραμπόλα στην Εγναντία Οδό με πολλούς νεκρούς

Κοινωνία


Καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων και νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη. Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, και σύμφωνα με τις αρχές υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες.

Συγκεκριμένα, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο.


Φωτογραφίες: ΑΠΕ


Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η νταλίκα προσέκρουσε επάνω σε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα εμπλέκοντας συνολικά στην σύγκρουση άλλα δυο φορτηγά και 35 ΙΧ. Ο οδηγός της νταλίκας προσπάθησε να φύγει τρέχοντας μέσα από τα διπλανά χωράφια, όμως συνελήφθη από τις αρχές και κρατείται στην Βέροια όπου θα δώσει εξηγήσεις για το τροχαίο.

Φωτογραφία: laikoyra.gr

Σύμφωνα με την πυροσβεστική δυο οχήματα, ένα ΙΧ και μια νταλίκα, βρέθηκαν καμένα ολοσχερώς και ο επιβάτης του αυτοκινήτου απανθρακωμένος.



«Είδα στον καθρέφτη να έρχεται το φορτηγό και να χτυπάει αμάξια δεξιά και αριστερά. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί. Το φορτηγό έπιασε φωτιά και ο κόσμος φώναζε, έκλαιγε. Ένα χάος», αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Ακούμε από πίσω σπασίσματα και βλέπουμε ένα φορτηγό να κατεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα», επισημαίνει ένας άλλος.



Από το tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου