Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η Ελλάδα θα διασώσει και τις ιταλικές τράπεζες

Πιτσιρίκος


Ανακούφιση έχει προκαλέσει στους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης να αναλάβει η Ελλάδα τη διάσωση των ιταλικών τραπεζών.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στην Άνγκελα Μέρκελ και τον Ματέο Ρέντσι να αναλάβει η Ελλάδα να σώσει τις ιταλικές τράπεζες, ώστε να μην κινδυνεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι η πατρίδα μας.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, οι Έλληνες έχουν συνηθίσει να πληρώνουν σαν τα ζώα για όλα -χωρίς να ξέρουν για ποιο πράγμα πληρώνουν-, οπότε δεν θα τους φανεί περίεργο να πληρώσουν και για την διάσωση των ιταλικών τραπεζών.

Οι Ιταλοί είναι άμαθοι στο να πληρώνουν χωρίς λόγο και μπορεί να τους κακοφανεί, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τίποτα ταραχές, να γίνει κάνας εμφύλιος πόλεμος και να χωριστεί η Ιταλία στα δυο.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, η Ελλάδα μπορεί να σώσει όχι μόνο τις ιταλικές αλλά όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες, γιατί η Ελλάδα είναι τώρα σε ανάπτυξη, αφού πετάει από Μνημόνιο σε Μνημόνιο και θα γίνει η πρώτη χώρα του κόσμου που θα χάσει το μέτρημα με τα Μνημόνια και δεν θα ξέρει σε ποιο Μνημόνιο είναι.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει τη σύμφωνη γνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την διάσωση των ιταλικών τραπεζών από την Ελλάδα, αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να τις διασώσει μόνος του, για να πάρει όλη τη δόξα αυτός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει εκλογές το φθινόπωρο για να αναλάβει προσωπικά τη διάσωση των ιταλικών τραπεζών και να σκορπίσει ενθουσιασμό στους μενουμευρώπηδες.

Το μεγάλο όνειρο για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι να διασώσουν και την Deutsche Bank που θα σκάσει κι αυτή όπου να ‘ναι και θα μας χαρίσει στιγμές τρελού γέλιου.

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου